Välkommen till Office IT-Partner i Skellefteå

Skellefteå

Office IT-Partner Skellefteå, som ägs och drivs av lokala entreprenörer, hjälper sina kunder att fokusera på kärnverksamheten med en fungerande it-plattform.

Våra kunder är små och medelstora företag samt kommuner och landsting. Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov medan vi hos andra företag arbetar med konsultuppdrag i mer traditionell bemärkelse. Vår ambition är att alltid leverera IT-lösningar och funktioner med en tydlig kundnytta som stödjer och utvecklar våra kunders affärsprocesser.

Med oss som samarbetspartner har ni en aktör som finns med i alla faser i ett företags IT-behov, behovsanalys, design, införande och drift.

Välkommen som kund!

Office IT-Partner Skellefteå Skeppargatan 19 931 32 Skellefteå Tel: 0910-711 400 E-post: 
Helpdesk Tel: 0910-711 406 E-post: 

VD har ordet

Peder Gustavsson Vår verksamhet bygger på att etablera långvariga relationer baserat på förtroende. Vi tror på att finnas nära våra kunder och på så sätt skapa en förståelse för varje kunds unika förutsättningar. Detta gör att vi kan skräddarsy lösningar med tydlig kundnytta för såväl mindre som större företag.
Peder Gustavsson Tel: 0910-711 404 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>