Välkommen till Office IT-Partner Skövde

Skövde

Välkommen till Office IT-Partner Skaraborg! Vi är en helhetsleverantör av IT-lösningar med kontor i Falköping, Lidköping och Skövde. Vårt team består av 14 medarbetare - konsulter, tekniker, säljare - som tillsammans har en mycket lång erfarenhet. Vi har bred kompetens inom allt som rör IT samt spetskompens inom ett antal områden.

Vårt erbjudande innefattar såväl produkter som tjänster och kompletta lösningar. IT-infrastruktur, molntjänster, rådgivning, installationer, dokumentlösningar samt förstås service och underhåll, är något av det vi sysslar med.
Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov. Våra duktiga och innovativa konsulter hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som skapar värde i just din verksamhet. Krävs det specialistkompetens inom exempelvis systemutveckling tar vi in experter från våra leverantörer eller Office IT-Partner kedjan.

Vi är vana vid att ta ett helhetsansvar – så att du kan känna dig lugn i trygg förvissning om att all teknik fungerar och samverkar som den ska. Som kund hos oss har du alltid en utpekad tekniker respektive säljare som kan just ditt företag och din IT-miljö.
Skaraborg är en region med framåtanda och vi är stolta över att vara en del av den. Vi brinner för att hjälpa regionens näringsliv, organisationer och offentliga förvaltningar att öka sin konkurrenskraft genom innovativa och effektiva IT-lösningar. Vi har inlett en stor satsning med målet att växa och kunna hjälpa fler kunder i hela regionen. Sedan slutet på 2015 hittar du oss även i Lidköping. I Falköping och Skövde har vi funnits i över 40 år.

Vi bryr oss och vi finns alltid nära. Det är vårt löfte till våra kunder.

Office IT-Partner Skövde Norregårdsvägen 2B 541 34 Skövde Tel: 0500-44 46 20 E-post: 
Felanmälan Tel: 0500-44 46 20 E-post: 

VD har ordet

Torbjörn Halldén Jag är VD och en av delägarna i Office IT-Partner Skaraborg. Sedan mitten av 80-talet har IT varit en del av min vardag. Från början handlade det om enkla persondatorer som i bästa fall kunde kopplas samman i ett litet nätverk. Nu har vi hela världen i våra mobiler och all tänkbar information kan nås med några tryck på tangentbordet. I en vardag full av IT så känns det bra att veta att mitt företag är en stabil partner för många kunder runt om i vår region.

Kundfokus, smidighet och snabb hjälp är några av de ledord jag under alla år har försökt att bygga vår affärsidé kring. Och jag tycker att vi har lyckats väl.

Kontakta gärna mig så skall jag berätta mer om vad vi gör och varför vi vill bli din samarbetspartner.
Torbjörn Halldén Tel: 0500-44 46 31 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>