Välkommen till Office IT-Partner i Stockholm Kista

Stockholm Kista

Vi är den lokala IT-Partnern i norra Stockholm som står för en nära relation, lång erfarenhet, bred kompetens och certifierad specialistkunskap. Vi hjälper företag med effektiviserande lösningar för verksamheten med hjälp av IT och ser till att deras IT-miljöer mår bra.

Är du ute efter en långsiktig partner med fokus på din lönsamhet – Då har du hittat rätt.

 

 

Våra 25 medarbetare är specialiserade inom:

Genom våra tjänster får ni konkurrensfördelar, möjlighet att bli mer lönsamma, samt utvecklas som kund, arbetsgivare och leverantör.

Vill du veta mer om vad som händer hos oss?
Följ oss gärna i våra digitala kanaler där vi bjuder på kunskap inom IT-området. Just nu söker vi medarbetare till vårt Kistakontor. Här kan du läsa mer.

 

Kontakta oss

Office IT-Partner Stockholm Kista Torshamnsgatan 44 16440 Kista Tel: 010-190 19 00 E-post: 
Kundtjänst Tel: 010-190 19 19 E-post: 
Postadress: Bagaregatan 2 61131 Nyköping

VD:n har ordet

Efter 25 år som IT-leverantör i Nyköping har vi nu tagit steget mot Kista och Stockholm. Med glädje kommer vi att starta upp vår verksamhet med fokus på en nära och långsiktig relation med våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad ni vill ha och behöver, och med vår kompetens och erfarenhet som IT-partner kan ni fokusera på det som är viktigast för er – er kärnverksamhet. Välkommen att ta kontakt med oss!
Anders Strömsten VD Tel: 0155-29 37 01 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Jobba hos oss

Vi söker nya medarbetare:

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>