Office IT-Partner i Stockholm Kista och M2 Gruppen inleder partnerskap

21
jun
2017-06-21

M2 Gruppen med huvudkontor i Stockholm satsar mot framtiden med en ny IT-lösning via Office IT-Partner Stockholm Kista. Lösningen kommer att implementeras på alla M2 Gruppens kontor i Sverige.

M2 Gruppen valde Office IT-Partner Stockholm Kista i konkurrens med andra IT-leverantörer för att uppgradera sin IT-miljö.

- Office IT Partners lösningsförslag sammanföll med våra önskemål och krav, förslaget känns modernt och flexibelt och Office IT-Partner finns också representerade på alla de orter vi har kontor. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Helena Funck, systemansvarig på M2 Gruppen.

Den nya IT-lösningen innebär serverdrift, lagringsyta, kommunikation samt drift av klienter vilket ger M2 Gruppen en modernare, mer flexibel och kostnadseffektiv IT-miljö. 

- Vi är mycket stolta över att ha fått M2 Gruppens förtroende att driva deras IT-miljö in i framtiden. Med vår stabila och trygga drift samt vårt fokus på M2 Gruppens långsiktiga framgång hjälper vi dem att utveckla sin affär för att kunna möta marknadens krav även i framtiden, menar Anders Strömsten, vd för Office IT-Partner Stockholm Kista.

Om M2gruppen

M2 Gruppen äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. M2 Gruppen har idag ett fastighetsbestånd om ca 400 000 kvm och drygt 110 fastigheter som huvudsakligen består av bostäder, handels- och kontorsfastigheter. Bolagets ambition är att förvalta sina fastigheter både väl och effektivt till maximal kundnytta.

Om Office IT-Partner Stockholm Kista

Office IT-Partner Stockholm Kista startades i juni 2017 av ägargruppen till Office IT-Partner i Nyköping. Fokus ligger på serverdrift, klienthantering, applikationsutveckling och kommunikation för små och medelstora företag i Stockholmsområdet. Med lång erfarenhet och bred certifierad kompetens gör vi våra kunders vardag enklare med hjälp av IT.
Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>