Office IT-Partner öppnar nytt kontor i Kista

03
mar
2017-03-03

Nu stärker Office IT-Partner sin närvaro i Stockholm enligt den expansionsplan kedjan haft för huvudstaden sedan några år tillbaka. Med ytterligare ett kontor i Stockholm räknar man med att kunna växa i området samtidigt som man ökar servicen till befintliga kunder. Office IT-Partnerkedjan är en av Sveriges starkaste leverantörer av IT-tjänster för SMB-marknaden och de 28 nuvarande kontoren runt om i landet kompletteras nu med ytterligare ett.

Johan Bark, Anders Strömsten och Niclas Österlund är några av ägarna av Office IT-Partner i Kista
Johan Bark, Anders Strömsten och Niclas Österlund är några av ägarna av Office IT-Partner i Kista

Stockholm är viktigt för kedjan och ett område vi jobbat hårt med under en tid. Vi har sett en ökad efterfrågan av våra tjänster i Stockholm, och det nya kontoret i Kista kommer att bli ett bra komplement till vårt kontor i Liljeholmen. Eftersom det drivs via vårt kontor i Nyköping får vi dessutom en garant för stabilitet, kvalitet och långsiktighet vilket jag är övertygad om att kunderna kommer märka på ett positivt sätt säger Stefan Nilsson, tf VD Office IT-Partner Sverige AB.

Uppstarten av det nya kontoret kommer att ske den 1 juni, och bakom detta står Office IT-Partner i Nyköping med VD Anders Strömsten i spetsen. Nyköpingsbolaget är ett av de mest rutinerade bolagen på marknaden med sina 25 år, och var med redan vid uppstarten av kedjan 1992.

Potentialen i Stockholm är enorm och vi är övertygade om att vårt vinnande trygghetskoncept, att ständigt arbeta för en nära och långsiktig relation med våra kunder som ska utmynna i bättre lönsamhet för dem, kan bemöta den efterfrågan som finns samt fortsatt ge bättre service för våra befintliga kunder i området. För stöd till våra befintliga och nya kunder söker vi nu omgående både efter IT-bolag att förvärva samt personal för anställning, säger Anders Strömsten, VD Office IT-Partner i Nyköping.

Gänget i Nyköping är en väldigt solid enhet med certifierad specialistkompetens och lång erfarenhet som även kommer att finnas tillgängliga för Stockholmsmarknaden framöver. Office IT-Partner i Nyköping är specialiserat på drift, molntjänster, IT som tjänst samt applikationsutveckling och kommer att utgöra en mycket bra grund för kontoret i Kista, avslutar Anders Strömsten.

Om Office IT-Partner i Kista:

Office IT-Partner i Kista är bifirma till Office IT-Partner i Nyköping med samma fokus på IT-drift, IT som tjänst och systemutveckling. Office IT-Partner i Nyköping bildades 1992 och är en av de ledande leverantörerna av IT-drift och tjänster inom regionen. Företaget har idag 24 anställda och omsättningen 2016 uppgår till drygt 35 miljoner kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se/nykoping

Om Office IT-Partner Sverige:

Office IT-Partner är en rikstäckande kedja som via ett nära partnerskap aktivt stödjer företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av innovativa IT-lösningar. Kedjan grundades 1992 och finns idag på 29 orter med ca 400 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se

För mer information, kontakta:

Anders Strömsten, VD, Office IT-Partner i Nyköping, tel. 070-829 65 20
Stefan Nilsson, tf. VD, Office IT-Partner i Sverige, tel. 0708-23 75 23

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>