Tranås

Välkomna till Office IT-Partner i Tranås!

Vi är den lokala IT-Partnern i Tranås som står för en nära relation, lång erfarenhet, bred kompetens och certifierad specialistkunskap. Vi hjälper företag med effektiviserande lösningar för verksamheten med hjälp av IT och ser till att deras IT-miljöer mår bra.

Är du ute efter en långsiktig partner med fokus på din lönsamhet – Då har du hittat rätt.

 

Våra 36 medarbetare är specialiserade inom:

 

Genom våra tjänster får ni konkurrensfördelar, möjlighet att bli mer lönsamma, samt utvecklas som kund, arbetsgivare och leverantör.
Vill du veta mer om vad som händer hos oss? Följ oss gärna i våra digitala kanaler där vi bjuder på kunskap inom IT-området. 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Office IT-Partner Tranås Storgatan 41, 573 32 Tranås Tel: 0140-101 60 (växel) E-post: 
Kundstöd/Support: Tel: 010-330 20 20 E-post: 
Postadress: Herkulesvägen 10, 553 03 Jönköping

VD:n har ordet

Tommy Henriksson, vd Efter 16 år som IT-leverantör i Jönköping har vi nu tagit steget till Tranås med omnejd. Med glädje kommer vi att starta upp vår verksamhet med fokus på en nära och långsiktig relation med våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad ni vill ha och behöver, och med vår kompetens och erfarenhet som IT-partner kan ni fokusera på det som är viktigast för er – er kärnverksamhet. Välkommen att ta kontakt med oss!
Tel: 036-440 07 01 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>