Tranås Energi framtidssäkrar sin IT-drift i samarbete med Office IT-Partner

06
nov
2017-11-06

Tranås Energi har valt att se över sin IT-miljö och har inlett ett nytt samarbete med Office IT-Partner i Tranås. Det nya strategiska partnerskapet innebär att Office IT-Partner utvecklar och bygger en ny IT-plattform för Tranås Energi.

”Vi ska i alla lägen säkerställa högsta kvalitet och tillgänglighet för våra kunder. I samarbete med Office IT-Partner erhåller vi trygga och effektiva driftslösningar samtidigt som vi får en kompetent och erfaren IT-partner som kan stötta oss i vårt viktiga digitaliseringsarbete”, säger Niklas Johansson, VD på Tranås Energi.

Partnerskapet innebär att Office IT-Partner kommer att utveckla och säkerställa Tranås Energis framtida IT-plattform. Office IT-Partner kommer även att supportera samtliga IT-användare via företagets prisade kundstöd.

”Vi är mycket stolta att få ingå ett partnerskap med Tranås Energi. Genom att låta oss utveckla och bygga Tranås Energis nya IT-plattform samt supportera kundens alla användare via vårt kundstöd, kommer Tranås Energi att kunna lägga allt fokus på sin egen affär och kunder. Vi hanterar allt som rör den dagliga driften, säkerhet och medarbetarnas arbetsstationer”, säger Tommy Henriksson, vd på Office IT-Partner i Jönköping och Tranås.

Om Office IT-Partner i Jönköping och Tranås:
Office IT-Partner i Jönköping och Tranås med 36 medarbetare är del av den rikstäckande kedjan Office IT-Partner som kombinerar lokalt engagemang och ägande med central styrka genom cirka 400 medarbetare på 30 orter. Vi är den naturliga samarbetspartnern inom IT-drift och tjänster som ger våra partners möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet och skapa lönsamhet genom en väl fungerande IT-miljö. Vi är inte bara en leverantör utan en strategisk partner som utvecklar våra kunder och skapar värde varje dag.

Om Tranås Energi:
Varje dag sköter Tranås Energi elleveranserna till drygt 10 280 elnätskunder och säljer 100 % förnybar el till drygt 12 500 elhandelskunder runtom i Sverige. Vi värmer ca 1 260 villor och företagsfastigheter med fjärrvärme och ger 2 400 villor, företag och fastigheter tillgång till snabbt bredband, telefoni och tv via fibernätet. Vår vision är att med lokal förnyelsebar energi vara en ledande aktör i övergången till det hållbara samhället. Vi bryr oss – både om miljön och våra kunder.

För mer information, kontakta:
Tommy Henriksson, VD på Office IT-Partner i Jönköping och Tranås, 036-440 07 01
Niklas Johansson, VD på Tranås Energi, 0140-681 25

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>