Välkommen till Office IT-Partner i Västerås

Västerås

Aros IT-Partner har blivit utvalda av Office IT-Partner kedjan och vi har accepterat att vi blir det nya Office IT-Partner kontoret i Västerås. Vi kommer att byta namn till ”Office IT-Partner” och agera under det gemensamma paraplyet som Office IT-Partner-kedjan är.

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 34 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och har cirka 400 av marknadens bästa IT-konsulter.

Vårt erbjudande innefattar såväl produkter som tjänster och kompletta lösningar. IT-infrastruktur, molntjänster, rådgivning, installationer, dokumentlösningar samt även service och underhåll, detta är ett urval av det vi sysslar med.

Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov.
Hos andra kunder arbetar vi som kompetens och resursförstärkning i kundernas befintliga organisationer med erfarna konsulter från oss.

Krävs det specialistkompetens inom olika områden så har vi många experter hos våra kollegor inom Office IT-Partner kedjan.

Office IT-Partner Västerås Klockartorpsgatan 16 723 44 Västerås Tel: 021-15 25 50 E-post: 
Kundsupport Tel: 021-15 25 50 E-post: 

VD har ordet

Richard Halling Vår verksamhet bygger på att etablera långvariga relationer baserat på förtroende. Vi tror på att finnas nära våra kunder och på så sätt skapa en förståelse för varje kunds unika förutsättningar. Detta gör att vi kan skräddarsy lösningar med tydlig kundnytta för såväl mindre som större företag.

Som VD på Office IT-Partner i Västerås jobbar jag aktivt för att utöka och behålla det stora förtroende som finns bland våra kunder och medarbetare. Förtroendet mellan oss och kunden är en viktig grund för oss som leverantör av IT-tjänster. Låt oss vinna ditt förtroende och jag är övertygad om att vi kan spara både tid och pengar åt dig och även göra dig konkurrenskraftigare med flera av våra tjänster. Detta sker med hjälp av de engagerade medarbetare vi har hos oss, som ständigt utvecklar sin kompetens inom IT för att kunna bibehålla ert förtroende.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer!
Richard Halling Mobil: 070-779 39 33 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>