Senior IT-tekniker till nya Office IT-Partner Västerås

Aros IT-Partner blir nya Office IT-Partner i Västerås! Nu växlar vi upp! Vi söker en Senior IT-tekniker inom Microsoft systemlösningar

Vilka är vi? Aros IT-partner har sedan starten hjälpt små och stora företag i Mälardalen att skapa den bästa IT-miljön för dem att jobba i. Vi brinner för att göra långsiktiga, smarta och hållbara lösningar för våra kunder. Vi fortsätter nu vår resa tillsammans med Office IT-Partner och ser fram emot riktigt roliga år tillsammans med dem. Vi behåller vår lokala närvaro, starka engagemang och omtanke för våra medarbetare och kunder. I ryggen har vi det bästa tänkbara stödet i form av engagerade och grymt kompetenta Office IT-Partner-kollegor över hela Sverige. Läs mer om oss >>

Vem är du? Vi ser fram emot att få en kollega som brinner för tekniska lösningar inom Microsoft och som samtidigt tycker att det är en förmån att få vara med och utveckla kunders verksamheter, processer och affärer. Det här låter riktigt kul, eller hur? Vi söker dig som har jobbat med IT-drift och lösningar inom Microsoft och som har erfarenhet av avancerade systemlösningar inom området. Du känner dig trygg med att ta ansvar för det du gör och du har erfarenhet av att jobba konsultativt. Då vi jobbar ute hos våra kunder har du B-körkort.

Att jobba som Senior IT-tekniker hos oss för området Systemlösningar innebär bl.a

  • Tillsammans med oss utveckla och effektivisera processer, arbetssätt och rutiner
  • Träffa kunder och diskutera behov, lösningar och ge tekniska råd
  • Coacha och inspirera medarbetare och vara en förebild
  • Arbeta med egna tekniska uppdrag

Tänker du som oss?

Teknik. Vi gillar ny teknik! Vi uppmuntrar till omvärldsbevakning och vi är generösa mot varandra gällande kompetensutbyte. Vi utvecklar hela tiden vårt arbetssätt och struktur för att jobba effektivt och kvalitativt, utan att för den skulle bygga in oss i tunga processer. Keep it simple!

Omtanke. Vi bryr oss om varandra och vi jobbar i team av flera orsaker. Vi lär av varandra och vi hjälper varandra. Ingen på Office IT-Partner ska känna sig ensam på jobbet. Hjärtat på rätt ställe är viktigt.

Energi. Vi trivs på jobbet och vi är stolta över att göra ett bra jobb tillsammans för våra kunder. Vi har en framåtlutad och positiv anda i bolaget.

Känner du igen dig? Kul! Du är varmt välkommen att höra av dig till vår samarbetspartner Skills Rekrytering, så tar Annika hand om dig och din ansökan.

Vi ses! Hälsningar gänget på nya Office IT-Partner.

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med Skills Rekrytering. Sök tjänsten snarast, dock senast den 1 april via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på 070- 33 55 290.

Ansök här >>

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>