FunktionsIT - ElevPC

Varje skola är unik och behöver göra sin digitala resa i den takt som passar skolans organisation bäst. Konceptet ”FunktionsIT ElevPC” är framtaget för att hjälpa skolor att lyckas med sin övergång till en IT-stödd pedagogik.

ElevPC innebär stora investeringar och höga förväntningar på förbättrade elevresultat. Enligt oss så måste teknik och utbildning gå hand i hand, för en lyckad övergång till en IT-stödd pedagogik. Vi vill vara din partner som du känner förtroende för när det gäller att skapa den bästa IT-miljön för dina elever. Vi samarbetar med alla de största tillverkarna på marknaden och vår serviceorganisation är certifierad på högsta nivå.

Via vårt utbildningskoncept Kunskapsvinnare arbetar vi tillsammans med dina pedagoger. En IT-stödd pedagogik skapar nya möjligheter för eleverna till både ett individuellt lärande och mångfalt lärande allt för att öka elevens måluppfyllelse och lusten att lära.

Vill du veta mer om FunktionsIT ElevPC? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Förnamn
Efternamn
Företag
Telefon
E-post
Övrigt
 

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>