FunktionsIT - Mötesrum

Effektiva mötesrum till en fast månadskostnad. Vi jobbar med noga utvalda tillverkare för att säkerställa funktion, design och upplevelse vilket ger er de bästa förutsättningarna för ett effektivt mötesrum. Exempel på produkter som vi erbjuder är projektorer, platta skärmar, styrsystem, ljudsystem,telefon och videokonferenssystem. Vi hjälper till med projektering, leverans, installationer och support för att kunna erbjuda den optimala lösningen i mötesrum, hörsalar, receptioner mm.

Konceptet kring mötesrum innebär att man snabbt, enkelt och kostnadseffektivt kan genomföra möten som med traditionella metoder skulle inneburit långa, dyra och ineffektiva resor för de inblandade. Dessutom ökar man effektiviteten genom att mötas via video, då det går betydligt snabbare att få till ett möte och mötet i sig oftast blir mer koncentrerat runt satt ämne eller agenda.

Vad innebär FunktionsIT Mötesrum för dig?

  • Fast månadskostnad inklusive kundstöd ger trygghet
  • Ersätter dyra resor vilket spar tid och pengar
  • Enkel funktion och snygg design ger bästa användarupplevelsen
  • Helhetslösningar baserat på marknadsledande produkter

Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment inom mötesrum - samt duktiga och erfarna installatörer som vet hur produkterna ska monteras för att ge den allra bästa upplevelsen. Låt oss ta fram ett paket utifrån dina specifika behov. Effektiva mötesrum är både kostnadseffektivt och ger nöjdare medarbetare. 

Läs också om installationsfria mötesrum >>

 

Vill du veta mer om FunktionsIT Mötesrum? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Förnamn
Efternamn
Företag
Telefon
E-post
Övrigt
 

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>