FunktionsIT - Produktförsörjning

Vi har specialistkompetens på områden som klient, server, mjukvara och lagring. Vi har högsta certifieringar på våra säljare och konsulter och arbetar uteslutande med ledande leverantörer där vi har mycket förmånliga avtal som garanterar dig hög tillgänglighet och bra priser. 

Som en service erbjuder vi våra kunder tillgång till vår Partnershop där du hittar vårt sortiment som består av över 120.000 artiklar, ett komplett sortiment  anpassat för företagsverksamhet. Lika viktigt som ett komplett sortiment och enkelhet att göra dina inköp är vår service och leveranssäkerhet. Där fyller våra lokala kontor en viktig funktion. Genom att finnas på plats lokalt kan vi garantera dig en hög servicenivå.

För att kunna beställa produkter så behöver du registrera dig som kund. Det gör du genom att kontakta du ditt kontor för ett personligt log-in och mer information om hur vi kan underlätta era inköp.

Vill du komma i kontakt med Partnershop mejla info@partnershop.se.

Som företagskund hos Partnershop har du möjlighet att få en egen webshop som är anpassad efter era behov. Tillsammans lägger vi upp de produktkategorier som du och ditt företag är intresserade av. Produkter som ni ofta handlar kan vi lägga upp under ett s.k. Avtalssortiment. Då blir det enkelt för er att handla!

Låter det intressant? Ta kontakt med din säljkontakt på Office IT-Partner så hjälper vi dig.

Vill du veta mer om FunktionsIT Produktförsörjning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Förnamn
Efternamn
Företag
Telefon
E-post
Övrigt
 

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>