Apputveckling

Apputveckling
Vi skapar applikationer som underlättar, effektiviserar och gör verksamheten mer lönsam. Med hjälp av en stabil plattform och vår höga kompetens inom administrativa system som våra kunder använder kan vi ta fram appar för både externt och internt behov. De appar som vi utvecklar kommunicerar på ett säkert sätt med våra kunders interna system, vilket förenklar arbetet för många användare utan att ge avkall på säkerhet eller enkelhet. 

Systemutveckling
När standardlösningar inte räcker till kan vi skräddarsy system som är anpassade till ditt företag och din verksamhet. Ett exempel på en lösning som vi har byggt är Demokratiska val via nätet till Konsumentföreningen Stockholm. I framtagningen av lösningen har vi samarbetat med KF kort för att kunna verifiera att rätt personer ska kunna rösta, samt för att kontrollera andra styrfunktioner i valprocessen.

I våra systemutvecklingsprojekt hjälper vi dig genom hela processen, från förstudie och val av verktyg till test, dokumentation, utbildning och support. Våra projektledare, systemintegratörer, utvecklare och designers har lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi ser till att du får system som är användarvänliga, välgjorda och anpassade till just din verksamhet.

Kundreferenser

För Wedholms AB har vi tagit fram en tekniskt avancerad app för företagets mjölktankar runt om i världen. Appen ger information till bönder, mejeri, serviceföretag och till Wedholms själva om mjölkens temperatur, mjölktankens servicestatus m.m. i realtid. Läs mer om projektet.

Till Nyvest Bygg har vi utvecklat ett företagsanpassat system som möjliggör ett flexibelt arbetssätt och mindre pappersarbete med tid- och projektredovisning ute på fältet. Läs mer om projektet. 

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer!

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>