Office 365

Vi på Office IT-Partner hjälper dig att nyttja kraften i Office 365

Jobba med vem som helst, var som helst, på vilken enhet som helst
Office 365 finns i molnet. Var dina medarbetare än befinner sig kan de få åtkomst till, och arbeta med, de mest uppdaterade versionerna av de filer och verktyg de behöver för att få jobbet gjort. Och de kan göra det på praktiskt taget vilken enhet som helst. Med Office 365 får du säker åtkomst överallt till e-post och kalendrar, Office Web Apps, snabbmeddelanden, konferenser och fildelning. Office IT-Partner har 20 års erfarenhet av drifttjänster och erbjuder våra kunder ett brett utbud av drifttjänster hos våra partners och i våra egna hallar.

Välbekant, enkelt och kraftfullare
Verktygen är de välbekanta verktyg du använder varje dag – Word, Excel, PowerPoint och OneNote – med nya funktioner som gör dem ännu mer kraftfulla. Office 365 har även en intuitiv administrationskonsol, så det är enkelt att kontrollera och hantera.

Få mer för pengarna
Office 365 är en tjänst, så du får bra affärsvärde för pengarna. Låga ingångskostnader, lägre IT-kostnader för att hålla igång allt, flexibla möjligheter att lägga till användare och fler tjänster som väntar när du behöver dem – sammantaget får du alla fördelar ditt företag behöver för att lyckas.

Nya sätt att arbeta enkelt tillsammans
Avstånd är inget problem. Du kan jobba med samma dokument som dina kollegor i realtid och från praktiskt taget vilken plats som helst. Du kan även se deras kalendrar, se när de är tillgängliga och ha onlinekonferenser på flera olika platserOffice IT-Partner är en certifierad återförsäljare av Office 365. Vår erfarenhet och specialistkompetens i driftfrågor garanterar att du som kund blir rätt omhändertagen. Det innebär att du som kund får hjälp med helheten och en driftlösning som passar just dina behov.

Prova gratis i 30 dagar >>

Våra tjänster

Microsoft Office
Office 365 ger mer kraft åt det Office som du redan är bekant med och använder genom att göra det lättare att kommunicera och samarbeta med andra.

E-post och kalendrar
Åtkomst till e-post och kalender från datorn, webben eller en surfplatta.

Webbplats
Skapa och upprätthåll en proffsig webbplats för ditt företag.

Fildelning och projekthantering
Dela dokument och samarbeta med kollegor online.

Snabbmeddelanden, närvaro och konferenser
Anslut omedelbart till kollegor. Arrangera och genomför onlinemöten.

Office Web Apps
Skapa, lagra och redigera Office-dokument online.

Mobilitet
Åtkomst från vilken plats som helst, på datorn, mobilen eller surfplattan* så kan du vara produktiv var du vill.

Säkerhet och förtroende
Microsoft hjälper till med att skydda dina data och din sekretess.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>