Vårt Partnerskap

 

Vi tror på ett Partnerskap
Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver och med våra IT-lösningar når du dina mål. Vi är en strategisk partner och en kompetent rådgivare, som kan leverera allt som finns på IT-marknaden. Som kund hos oss ska du aldrig behöva lägga kraft på att sätta dig in i tekniska frågor, det är vårt område.

Vi ser oss som en oberoende rådgivare på IT-marknaden, där vi genom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder kan föreslå lösningar som motsvarar behoven. Ett partnerskap med oss innebär därför minskade IT-kostnader, en effektivare IT-miljö och en större konkurrenskraft. Så byt partner till oss, det är ett klokt val!

Bara de bästa får kalla sig Office IT-Partner
Våra strateger och IT-proffs finns alltid där du finns, med lokalt engagemang, ett brinnande hjärta och med en central styrka i ryggen. Alla våra kontor ägs lokalt och du hittar oss över hela landet. Det lokala ägarskapet garanterar ett lokalt hjärta, ett entreprenörskap, driv och fokus på dig som kund och din verksamhet.

Kort sagt – en nära relation där vi ser till att öka din lönsamhet med hjälp av rätt IT-stöd. Vi är din IT-partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Alla våra kontor har certifierad specialistkompetens och precis som våra kunder ställer vi högra krav på våra kontor – bara de bästa får kalla sig Office IT-Partner.

Låt oss hjälpa dig in i framtiden!

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>