Bil- & traktorservice har valt Funktions-IT

Bil- & Traktorservice i Stigtomta AB har varit kund hos oss på Office IT-Partner i Nyköping i dryga 10 år. Företaget har genom åren stegvis gått från egna servar med lokal backup till drift i vårt datacenter i Nyköping. Med tiden har företaget flyttat över mer och mer av sin IT till Office IT-Partner som idag är en helhetsleverantör av Funktions-IT.

- Kunden har varit mycket lyhörd för förändringar som vi presenterat. Det har bidragit till att de idag har en stabil och flexibel IT-miljö som var varit lätt att skala i takt med att de har öppnat nya filialer på andra orter. Alla företagets användare, från kontor i bland annat Västerås och Uppsala, kör mot samma system i vår drifthall i Nyköping, säger Arne Hestner, ansvarig säljare hos Office IT-Partner.

Förutom driften tillhandahåller Office IT-Partner i Nyköping även nätverk på företagets kontor samt datorer genom funktionsavtal – så kallat Funktions-PC. Genom VPN- och terminalserverlösningar har de anställda möjlighet att ansluta till företagets nätverk utifrån samt ha tillgång till alla program och funktioner genom en enkel inloggning.

- Vi är inga experter på IT. Därför tycker vi att det är bra att Office IT-Partner har förmågan att se vad vi har för behov. Vi har fullt förtroende för att vår IT-Partner levererar de lösningar som är bäst för oss, säger Hans Gustavsson, platschef och IT-ansvarig på Bil- & Traktorservice.

En speciallösning som kunden efterfrågade och som Office IT-Partner senare levererade är en Outlookprogrammering som packar upp alla företagets fakturor som kommer via mail så att de går direkt in i affärssystemets fakturascanning. Det innebär en tidsbesparing på flera timmar varje dag för ekonomiavdelningen som tidigare öppnade mailen och filerna manuellt samt placerade dem på rätt ställe. Det görs idag helt automatiskt.

- Utan den funktionen hade det inte gått idag, i synnerhet eftersom vi finns på olika orter. Vi är beroende av att få in fakturorna snabbt i systemet för att bland annat kunna attestera och så vidare, säger Hans Gustavsson.

Funktions-IT från Office IT-Partner (allt du ser, och inte ser)

Funktions-IT ger er som kund en centraliserad och automatiserad hantering av er it-miljö. Allt är individuellt paketerat och anpassat till respektive användare och företagets specifika behov.

  • Funktionsleveranser på skrivbordet till en månadskostnad per användare
  • Ert fokus är er verksamhet - inte att vara experter på IT
  • Vår uppgift: Rätt anpassad lösning för att upprätthålla funktion och säkerhet
  • Ni får en anpassad, underhållen och uppdaterad IT-miljö
  • Inklusive hårdvara såsom server, storage, brandväggar och arbetsstationer
  • Inklusive mjukvara, installation, underhåll, Help Desk och support
  • Flexibel åtkomst - arbeta där du behöver
  • Enkelt att budgetera - inga överraskningar
  • Kostnadseffektivt - inga uppstartskostnader
  • Skalbart - rätt att gå upp och ner i antalet användare per månad

För mer information kontakta Arne Hestner, säljare Office IT-Partner Nyköping, telefon 0155-29 37 03.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>