MAGNUS ELIASSON, SYSTEMARKITEKT INFRASTRUKTUR PÅ GEKÅS I ULLARED. HAN VILL HA KVAR SIN PARTNER I BORÅS.Det började med ett byte av system för backup och nu har vi samarbetet med Office IT-Partner i snart två år. Vi har även byggt om vårt nätverk för att ta alternativa vägar vid exempelvis kabelbrott och vi har även fortsatt med inköp av datorer och servrar från HP.

Vi är väldigt nöjda hittills även om vi bara utnyttjat en liten dela av vad Office IT-Partner erbjuder. Det känns som om de har förstått vilka behov vi har och anpassat sig därefter. Det är också bra att vi får förslag på förbättringar – det senaste var en workshop hos HP om nya storage-lösningar. Det vi är intresserade av i ett samarbete är den personal och personkemi, kunskap och verksamhetsförståelse vi kan få. Det fungerar väldigt bra med Office IT-Partner i Borås.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>