DET HÄR ÄR TORBJÖRN NILSSON, IT-CHEF PÅ HUSHÅLLNINGSSÄLLSKAPET I KALMAR-KRONOBERG-BLEKINGE. HAN VILL HA EN PARTNER MED HUVUDET PÅ SKAFT.Vi har samarbetat med Office IT-Partner för konsulttjänster i ett år nu, och då med HP som hårdvaruleverantör. Samarbetet fungerar bra och rutinerna har satt sig. Vi får snabba svar på frågeställningar och konsulterna är oftast tillgängliga inom den tidsram vi önskar. De är lyhörda och förstår våra önskemål. De har också en ambition att driva och komma med förslag vilket passar oss utmärkt, vi jobbar själva på samma sätt. Det blir ett bra samarbete för nya idéer.

Jag tycker konsulterna kan både teknik och hur vårt företag fungerar. Det underlättar min roll som IT-chef. Jag tycker vi utvecklas bra tillsammans och vi jobbar vidare på att hitta lösningar med synergi för alla enheter i vår spridda organisation.

 

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>