Moderna mötesrum eliminerar tidstjuvar hos advokatbyrån Wesslau Söderqvist

”Vi vill inte spilla onödig tid för varken vår egen del eller våra klienters räkning”, säger Lena Tidstrand på Wesslau Söderqvist Advokatbyrå. Därför har företaget valt en FunktionsIT-lösning för mötesrum från Office IT-Partner.

Utmaning
Wesslau Söderqvist är advokatbyrån som med hög kompetens och fokus på kundnytta levererar tjänster till sina klienter. I arbetet förekommer givetvis mycket kundkontakter, och under hösten 2016 skapades en ny yta som fungerar som mötesplats för seminarier, konferenser, föreläsningar och andra sammankomster, i samband med flytten till nya lokaler i Munksjöstaden.

- Vi behövde en utrustning som fungerade i ett stort och ljust utrymme. Eftersom det inte alltid är vi själva som utnyttjar lokalen så var det viktigt att tekniken var enkel och att i princip vem som helst snabbt skulle få igång utrustningen, berättar Lena Tidstrand.

Det är av absolut yttersta vikt att vårt konferensrum fungerar smidigt och lätt då vi varken för egen del eller för klienters räkning som lånar lokalen vill spilla onödig tid. Vi finns inte själva alltid på plats när lokalen utnyttjas och det behöver fungera utan långa och invecklade instruktioner.

Lösning
- Efter kontakt med Office IT-Partner i Jönköping och Julia Runfeldt kom vi överens om att fördelarna med att köpa en lösning som innebär att support och underhåll ingår var stora och dessutom sätter smidigheten i fokus.

Office IT-Partner genomförde en installation av två mobila skärmar samt ett konferensrum med projektor, motordriven duk, högtalare och ”snabbt-igång”, det vill säga att enbart plugga in dator med vald kabel så startar funktionen av sig själv. Mötesrummen är även anpassade för att kunna hålla onlinemöten och Wesslau Söderqvist har nu både flexibel och mobil lösning som motsvarar deras behov.

- Resultatet motsvarar mer än väl våra förväntningar och vi har blivit väl och bra bemötta under hela processen. Alltid snabb feedback om vi undrar över något och trevliga installatörer/tekniker på plats. Hittills har allt fungerat utan några som helst problem, säger Lena Tidstrand som ser stora möjligheter med att kunna arbeta mer digitalt och flexibelt.

Kundnytta

Mötesrum som funktion har inneburit ett väl fungerande konferensrum med teknik som är lättöverskådlig och lätthanterad som fungerar alldeles utmärkt i prestanda. Både vad gäller ljud och bild för Wesslau Söderqvist Advokatbyrå. De nya funktionerna innebär att de anställda på företaget inte behöver lägga tid på eller oroa sig över att tekniken inte ska fungera. Dessutom är tjänsten budgeterbar med en fast månadskostnad och innebär att Lena med kollegor kan fokusera på sin kärnverksamhet – att bidra med kundnytta för sina klienter.

- Vi har fått mycket beröm för lösningen och bara positivt från alla som utnyttjat den. Enkelt och lättförståeligt, avslutar Lena.

Om företaget
Wesslau Söderqvist Advokatbyrå AB finns på åtta orter i landet och sysselsätter totalt ett 100-tal medarbetare. Med fokus på ökad kundnytta och konkreta mervärden särskiljer de sig på marknaden och samverkar med sin kompetens mellan kontoren.

För mer information, vänligen kontakta Martin Gårdenheim, martin.gardenheim@officeitpartner.se, tel: 036-440 07 05.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>