Tidningen Partner

Du kan ladda ner vår Partnertidning i appstore, sök på Office IT-Partner så hittar du vår Partnertidning för gratis nerladdning - mycket nöje!

Nr 16

I detta nummer av magasin Partner med tema säkerhet kan du bl.a. läsa om hur mycket ett IT-avbrott faktiskt kostar, om hur bristande informationssäkerhet hindrar digitalisering och om Vagabonds resa mot ett trådlöst nät som bäddar för expansion på ett säkert, effektivt och affärsmässigt hållbart sätt. Detta m.m. kan du läsa om i detta nummer av Partner. 

Ladda ner nr 16 av Partner här >>

Nr 15

I detta nummer av magasin Partner med tema digitalisering kan du bl.a. läsa om företaget som genomgick stora förändringar och förbättringar med hjälp av digitalisering av sin verksamhet. Du får också ta del av viktiga tips inför er egen digitaliseringsresa. Detta och mycket mer kan du läsa om i detta nummer av Partner. 

Ladda ner nr 15 av Partner här >>

Nr 14 

I detta nummer av magasin Partner med tema Mötesrum, kan du bl. a. läsa om det installationsfria mötesrummet, om hur Gina Tricot hittade rätt modell med hjälp av rightsourcing, hur Micki Leksaker fick en effektivare säljkår med mera. Trevlig läsning!

Ladda ner nr 14 av Partner här >>

 

Nr 13 

I detta nummer av magasin Partner med tema Molnet, kan du bl.a. läsa en intervju med författaren och fördragshållaren Mats Lewan, om hur han ser på den digitala revolution vi står inför. Du kan också läsa om HPs CSR-arbete och vad organisationen Cancerkompisar arbetar med. Trevlig läsning!

Ladda ner nr 13 av Partner här >>

Omslag PARTNER nr 1 2015Nr 12

I detta nummer av magasin Partner kan du bl. a. läsa om hur den moderna arbetsplatsen ser ut, om hur utbildningsminister Gustav Fridolin besöker framtidens skola, Raders krönika om hårdvaran som har förlortat sitt strategiska värde, med mera. Trevlig läsning!

Ladda ner nr 12 av Partner här >>

 

Omslag nr 2 2014Nr 11

I detta nummer av magasin Partner kan du bl. a. läsa ett VD-porträtt om Daniel Blomquist, VD på Office IT-Partner i Gävle. Du kan också läsa om hur Office IT-Partner i Göteborg med sina innovativa lösningar hjälpte Stadsbiblioteket i Göteborg att bli ett av landets modernaste bibliotek. Nytt för detta nummer en stående krönika från analysföretaget Radar. Trevlig läsning! 

Ladda ner nr 11 av Partner här >>

Omslagsbild vår 2014 106x150Nr 10

I detta nummer av magasinet Partner kan du bl.a. läsa om Joakim Persson, VD för vårt Växjö-kontor, och hans passion för äventyr, om Vansbrosimningen som fått en bättre IT-vardag genom ett Strategiskt Partnerskap tillsammans med Office IT-Partner i Dalarna, och om Malmö Open - en av världens största turneringar för handikappidrott. Det och mycket mer finns att läsa i nya numret av Partnermagasin. Trevlig läsning! 

Ladda ner nr 10 av Partner här >>

Partner omslag höst 2013 106x150Nr 9

Nytt nummer ute nu! I det senaste numret av vårt Partnermagasin kan du läsa om ultralöparen Frida Södermark, om OITPs analysmetod för mer lönsamma affärer och om VDn som hittat sin ventil. Det och med mer kan du läsa om i nya Partnermagasinet. Trevlig läsning!

Ladda ner nr 9 av Partner här >>

 

Partneromslag vår 2013Nr 8

I detta nummer av Partner kan du bland annat läsa om VD:n som alltid vill ha roligt, ta del av en rad intressanta kundcase, samt få somriga grilltips från några av våra medarbetare ute i landet! Trevlig sommarläsning!

 Ladda ner nr 8 av Partner här >> 

 

Nr 7 Nr 7

Sjunde numret är här, läs om hur du laddar för   vasaloppet och läs om hur vår vd i Luleå, Jan-Erik  Magnström bygger för framtiden och utvecklar orten med winterclassics, ett exklusivt hockeyevent där världsstjärnorna samlas på naturisen.

 Ladda ner nr 7 av Partner här >>

 

Partnertidning nr 1 2012Nr 6
I detta nummer kan du läsa om Anders Strömsten vd i Nyköping och hans båtintresse. Du kan också läsa om hur Södertälje hjälpt markentreprenad att bli effektiva på fältet med Ipad. Trevlig läsning!

 

 

Ladda ner nr 6 av Partner här >>

Nr 6 Nr 5
Femte numret av Partner är här!
I detta nummer kan du läsa om fördelarna med FunktionsIT, vårt nya Molnet koncept och mycket mer. Låt dig inspireras av den grävande Göteborg VD:n och inte minst våra experters framtidsvisioner. Trevlig läsning!

Ladda ned nr 5 av Partner här >>

Partnertidning nr 4 2011Nr 4
Fjärde numret av Partner ute nu!
I detta nummer av tidningen Partner kan ni läsa om lanseringen av JobbPC, få middagstips av vår styrelsordförande Georg och följa med Per Bidemyr, VD på OITP Borås, på en joggingtur.

 Ladda ned nr 4 av Partner här >>

 

Nr 3Partnertidning nr 3 2010

Tidningen har bytt namn till Partner!
Läs om framgångssagan i golfkläder, hur man satsar på framtiden med ElevPC i Visby och kika in i Klas Brinks garage där 50 talet regerar! Läs hur våra experter ser på framtiden och trender inom virtualisering, effektiv klienthanatering och Drift!

Ladda ner nr 3 av Partner här >>

Nr 2Nr 2
I andra numret kan du läsa om hur Dramaten effektiviserat med virtualisering på klient och server, om våra nya kontor och om våra fokus områden: Virtualisering, System management och om Drift. Läs hur Berndt Abrahamsson från Microsoft och Niklas Österlund hjälper företag att uppnå affärsnytta med IT.

 Ladda ner nr 2 av Partner här >>

Partnertidning allra första nrNr 1
I första numret kan du läsa om vilka vi är, våra nya kontor och om våra fokus områden: Virtualisering, System management och om Drift. Läs hur Pontus Haglund från Microsoft och Thomas Orbtlieb från HP ser på effektivisering inom IT. Kolla in vem vår vd egentligen är.

 Ladda ner nr 1 av OITP Magasinet här >>

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>