Växjö

Vi tror på intet sätt att vi är unika, men vi tror att vi är en av de intressanta samarbetspartnerna i området. Våra styrkor är: lokal och nationell representation, servicevilja, flexibilitet och en motiverad kontinuerligt utvecklad medarbetarekår. Vi har det lilla företagets flexibilitet och närhet till Kund och det stora företagets resurser. Vårt affärskoncept bygger på servicevilja, flexibilitet, närhet, kompetens och kontinuitet.

Office IT-Partner Växjö Box 441, Södra Vallviksvägen 8 351 06 Växjö Tel: 0470-77 99 99 Fax:0470-77 99 98 E-post: 
Office IT-Partner Ljungby Viaduktgatan 1 341 32 Ljungby Tel: 0372-73 45 00 E-post: 
Kundstöd Växjö/Ljungby Tel: 0470-77 99 77 E-post: 
Säljstöd Växjö/Ljungby Tel: 0470-77 99 55 E-post: 

VD:n har ordet

Joakim Persson Hösten kommer att bli så spännande! Innan hösten är slut är vi ISO 27001-certifierade vilket är viktigt för oss och för dig som är kund. Vi kommer att ta hand om våra kunders IT-miljö enligt ISO-certifieringen 27001 - Informationssäkerhet och datasäkerhet. Vi befinner oss i fortsatt expansion på våra båda orter i Kronoberg - Ljungby och Växjö. Allt inom vårt begrepp Funktions-IT där vi hjälper företag och organisationer med deras IT-miljö. Hör av dig till mig så berättar jag mer!
Joakim Persson Tel: 0470-779980 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>