Välkommen till Office IT-Partner på Gotland

Gotland

Vill ni få stöd när det handlar om er IT-miljö kontakta oss på Office IT-Partner på Gotland. Vi är ett gammalt IT-företag med lång erfarenhet  och bred specialist kompetens inom IT-konsult, print och telefoni. Välkomna att kontakta oss på telefon 0498-24 70 00. 

Vi är 12 medarbetar inom områdena IT, print och telefoni. Vårt kontor ligger på Terra Nova, mitt emot Linds växthus.

Du är välkommen till vår butik och utställning där vi visar kostnadsbesparande lösningar och moderna IT-funktioner som kan göra er till ett effektivare kontor.

Office IT-Partner Stockholm/Liljeholmen Årstaängsvägen 21C 117 43 Stockholm Tel: 08-400 25 708 E-post: 
Servicedesk Tel: 08-400 257 01 E-post: 
Cecilia Engberg Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov till IT-stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT-infrastrukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter. Det är du som avgör hur mycket IT-Partner du behöver.

Office IT-Partners varumärke bygger på det vi gör, inte på något vi tillverkar eller säljer. Därför är det extra viktigt för oss att vara extremt duktiga på det vi gör.
VD Cecilia Engberg Tel: 08-410 819 10 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>