Välkommen till Office IT-Partner i Uppsala

Office IT-Partner Uppsala

Sedan 1978 har vi funnits lokalt på Uppsala-marknaden för att tillgodose våra kunders behov inom IT, presentation och dokumentlösningar. Genom att vi nu är nya medlemmar i Office IT-Partnerkedjan så fortsätter vi att vara en lokalt ägd aktör, samtidigt som vi utvecklar vårt IT-erbjudande och kan erbjuda dig som kund specialistkompetens inom en rad nya områden.

I Uppsala är vi 12 anställda som bildar ett effektivt team med uppgift att se till att du som kund har de allra bästa förutsättningarna att nå dina affärsmål. Genom en nära dialog med dig som kund så konstruerar vi lösningar anpassade efter dina önskemål och behov.

 

Kombinationen av en stark kedja, ett starkt erbjudande och personal med specialistkunskap gör oss till en ny kompetent IT-partner i Uppsala!

Eftersom vi värnar om dig som kund, vår personal och vår miljö så har vi valt att certifiera oss i enlighet med ISO14001, ISO9001 samt OHSAS18001. Ett bevis på att vi är ett företag som tänker långsiktigt.

Kontakta oss

Office IT-Partner Uppsala Axel Johanssons gata 6D Box 11050, 754 51 Uppsala Tel: 018-56 75 00 E-post: 
Helpdesk Tel: 018-56 75 00 E-post: 
Försäljning Jonas Wigström Tel: 018-56 75 11 Mobil: 070-656 75 11 E-post: 

VD har ordet

Anders Engström Välkommen till Office IT Partner i Uppsala! Office IT-Partner ställer höga krav på sina medlemmar. Därför är jag oerhört stolt över att vi blivit den 35:e medlemmen i kedjan. Det är ju ett kvitto på att vi håller en hög kompetensnivå i Uppsala. Ta gärna kontakt med oss idag så bokar vi in ett möte där vi berättar hur vi hjälpt andra företag att nå sina affärsmål med effektiva IT-lösningar!
Anders Gester Tel: 018-56 75 07 Mobil: 0706-56 75 07 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

 • Nyheter
 • Press
 • 24
  apr
  Välkomna till seminarium!

  Office IT Partner anordnar tillsammans med Lindahls advokatfirma ett seminarium där vi uppmärksammar er på vad de nya förändringarna i den nya ...

 • 27
  aug
  Office i Uppsala blir Office IT-Partner

  Office Uppsala blir från och med 27 augusti en ny och viktig länk i Office IT-Partnerkedjan.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>