Välkommen till Office IT-Partner i Uppsala

Office IT-Partner Uppsala

Sedan 1978 har vi funnits lokalt på Uppsala-marknaden för att tillgodose våra kunders behov inom IT, mötesrum och dokumentlösningar. Vår styrka ligger i att paketera produkter och tjänster efter våra kunders behov i en för er anpassad lösning som vi kallar Funktions IT. 

I Uppsala är vi 15 medarbetare som bildar ett effektivt team med uppgift att se till att du som kund har de allra bästa förutsättningarna att nå dina affärsmål. 

Kombinationen av en stark kedja, ett starkt erbjudande och personal med specialistkunskap gör oss till en kompetent IT-partner i Uppsala!

Eftersom vi värnar om dig som kund, vår personal och vår miljö så har vi valt att certifiera oss i enlighet med ISO14001, ISO9001 samt OHSAS18001. Ett bevis på att vi är ett företag som tänker långsiktigt och jobbar systematiskt med förbättringar och förebyggande åtgärder.

Kontakta oss

Office IT-Partner Uppsala Axel Johanssons gata 6B 754 50 Uppsala Tel: 018-56 75 00 E-post: 
Helpdesk Tel: 018-56 75 00 E-post: 
Försäljning Jonas Wigström Tel: 018-56 75 11 Mobil: 070-656 75 11 E-post: 

VD har ordet

Anders Engström Välkommen till Office IT Partner i Uppsala! Vi växer i Uppsala med nya medarbetare och nya kunder och en nyckel till detta är att vi under många år hjälpt våra kunder att effektivisera och utveckla sina processer och arbetssätt. Är ni intresserade av att veta hur vi hjälper våra kunder att fokusera på sin verksamhet och öka sin effektivitet så hör av er till mig eller någon av mina kollegor.
Anders Gester Tel: 018-56 75 07 Mobil: 0706-56 75 07 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

 • Nyheter
 • Press
 • 24
  apr
  Välkomna till seminarium!

  Office IT Partner anordnar tillsammans med Lindahls advokatfirma ett seminarium där vi uppmärksammar er på vad de nya förändringarna i den nya ...

 • 27
  aug
  Office i Uppsala blir Office IT-Partner

  Office Uppsala blir från och med 27 augusti en ny och viktig länk i Office IT-Partnerkedjan.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>