Välkommen till Office IT-Partner i Västerås

Söker du någon av våra medarbetare? Klicka här

Här kan du ladda ner en pdf med information om FunktionsIT-telefoni >>

Läs våra nyhetsbrev >>

Västerås

Vår ambition är att vara en helhetsleverantör av produkter och tjänster för små och medelstora företag och organisationer. I detta ingår datorer, mjukvara, moln-tjänster, utbildning, service, utveckling och support. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig även med telefoni och dokumentlösningar. Allt under samma tak.
En nära relation med våra kunder, som samlar alla tjänster hos samma leverantör, genererar i effektiva och smarta lösningar, en komplett IT-partner helt enkelt.

Office IT-Partner i Västerås Malmabergsgatan 23-25 Box 872, 721 23 Västerås Tel: 021-17 22 50 Mobil: Öppettider: Mån-Tor 08.00-17.00 Fre 08.00-16.30 Lunchstängt 12.00-13.00 E-post: 
Kundservice/Felanmälan Tel: 021-17 22 75 E-post: 
Utbildning Sanna Hellström Tel: 021-17 22 53 E-post: 
Försäljning Joachim Johansson Tel: 021-17 22 56 E-post: 

VD:n har ordet

Klas Brink Som VD på Office IT-Partner i Västerås jobbar jag aktivt för att utöka och behålla det stora förtroende som finns bland våra kunder och medarbetare. Förtroendet mellan oss och kunden är en viktig grund för oss som helhetsleverantör av IT-tjänster. Låt oss vinna ditt förtroende och jag är övertygad om att vi kan spara både tid och pengar åt dig och även göra dig konkurrenskraftigare med någon av våra tjänster.
Klas Brink Tel: 021-17 22 66 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>