Office IT-Partner Borås

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare.

Verksamheten i Borås startade april 2009. Lokalt omsätter vi omkring 85 MSEK och vi är idag 35 medarbetare. Vi har en tydlig affärsidé där vi alltid sätter kunden i centrum och erbjuder en hög kompetens kring teknisk infrastruktur.

Kontakt

Office IT-Partner Borås
Katrinedalsgatan 22, 504 51 Borås 
Tel: 033-430 09 00

 

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Borås har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden, Drift och konsulttjänster.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Kontakta en säljare

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="code"]

Systemutveckling

Läs mer

Hur kan vi hjälpa er?

Sedan starten 2009 kan vi konstatera att omkring 60 kunder har valt oss som sin strategiska partner kring att bygga upp sin tekniska infrastruktur. Det är viktigt att samtliga medarbetare får sin röst hörd och kan utvecklas inom det kompetensområde som ligger de varmast för hjärtat. Vi tror på det mindre företagets snabba beslutsvägar och effektiva omställning för att kunna anpassa oss till dina önskemål. 

Följ vår blogg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Borås? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.