FunktionsIT Drift

Vi tar hand om din IT-drift, med hög säkerhet till fast månadskostnad. Genom en central och effektiv hantering sänker vi dina kostnader samtidigt som prestandan och tillgängligheten ökar. Egentligen behöver du ingen egen utrustning. Du köper bara de tjänster och funktioner som du använder vid varje tidpunkt.

Drift och molntjänster

Vi tar hand om er IT-drift oavsett om ni väljer att placera era servrar i molnet, hos er eller i ett av våra lokala, säkerhetsklassade datacenter. Genom vår kunskap och långa erfarenhet kan ni fatta rätt strategiska beslut för er IT-drift och samtidigt känna er trygga med att ni alltid har tillgång till er data, 24 timmar om dygnet.

Med den höga flexibiliteten i våra driftlösningar kan ni öka och minska ert avtal vid behov. Dessutom har ni en partner som kan hjälpa er att arbeta strategiskt i IT-frågor.

 

Kommunikation

Att drift och kommunikation fungerar är otroligt viktigt för de flesta verksamheter. Hur många företag kan idag stå utan tillgång till sitt data en längre tid? Vi ser till att ni får rätt kommunikationslösningar med fokus på både stabilitet och säkerhet.

Våra lösningar för fast och trådlös kommunikation är säkra och företagsanpassade till er verksamhet. Du slipper ansvaret när vi levererar funktionen inklusive support och övervakning.

Med våra certifierade IT-konsulter och helpdesk har du alltid nära till hjälp.

 

Så fungerar FunktionsIT Drift

Fördelarna är många. Ni slipper binda kapital, ni har alltid hög flexibilitet och åtkomst med hög driftsäkerhet för skydd av er affärskritiska data, ni slipper lägga extra resurser på IT (som användarsupport, funktionalitet, daglig drift), vilket gör att ni blir mer effektiva och kan fokusera helt på er egen affärsidé och verksamhet.

I konceptet för IT-drift som tjänst ingår allt från hårdvara och mjukvara till tjänster som uppdateringar, underhåll, backup, övervakning och support.

Med våra certifierade IT-konsulter och helpdesk har du alltid nära till hjälp.

Läs mer om FunktionsIT

Kundreferenser

Leda Snyggt vill ha flexibilitet och samarbetar med Office IT-Partner

Leda Snyggt AB växer i takt med att efterfrågan på deras tjänster ökar. I och med denna utvecklingsfas önskar de en IT-Partner som ser...

Läs artikeln

Säker och flexibel infrastruktur hos Dalsjöfors Kött

Går livsmedelsföretaget Dalsjöfors Kötts produktionssystem ned stannar verksamheten på två orter och uppemot 300 medarbetare blir...

Läs artikeln

Flexibel lösning sprider glädje hos MTA Bygg

MTA Bygg och Anläggning är Hallands snabbast växande byggföretag. Det ställer krav på flexibilitet. Därför blev FunktionsIT från Office...

Läs artikeln

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan skapa anpassade driftlösningar för ditt företag? Fyll i formuläret nedan så ser vi till att du blir kontaktad för en konsultation.

Jag vill veta mer om IT-drift och molntjänster