FunktionsIT arbetsplats

Med FunktionsIT arbetsplats får ert företag säkra och moderna arbetsplatser, utan krångel och till fast månadskostnad. Allt paketerat som tjänst med noga utvalda tillverkare för att garantera bästa möjliga funktion och användarupplevelse.

Så fungerar FunktionsIT

Fördelarna är många. Ni slipper binda upp kapital, ni har alltid högsta flexibilitet och åtkomst med hög driftsäkerhet för skydd av er affärskritiska data, ni slipper lägga extra resurser på IT vilket gör att ni blir mer effektiva och kan fokusera helt på er egen affärsidé och verksamhet.

Kundstöd/helpdesk ger er ett telefonnummer och en kontaktyta in till Office IT-Partner för service och support, vilket underlättar och förenklar er vardag. Ni behöver inte hålla reda på alla olika leverantörers supportregler, vi tar helt enkelt hand om helheten åt er.

Läs mer om FunktionsIT

Arbetsplatsen som gör jobbet

Föreställ dig en arbetsplats som gör dig glad och extra produktiv. En modern och säker dator som alltid gör jobbet var du än är, mjukvara anpassad efter dina behov samt lagring och backup som skyddar allt ditt data.

Det är några exempel på hur FunktionsIT arbetsplats kan fungera. Du får en fullt utrustad funktion med rätt teknik till rätt medarbetare där allt från projektering, leverans, installation och support ingår.

Exempel på produkter som vi erbjuder är bärbara datorer, stationära datorer, surfplattor, antivirus, Office 365, lagring, backup, övervakning och administration.

Den moderna arbetsplatsen

En modern arbetsplats är både funktionell, flexibel, och i många fall finns det även krav på att den ska vara estetisk tilltalande för att medarbetarna ska trivas. Hur jobbar ni med att skapa en attraktiv arbetsplats? Genom att kombinera modern teknik med funktion och design får ni en attraktivare arbetsplats.

 

 

 

 

ladda ner guide: den digitala arbetsplatsen

Läs mer om FunktionsIT

Experten svarar på frågor om mötesrum

Ska jag få panik om det är jag som ska fixa företagets mötesrum? Nej, se det som en möjlighet, det ska vara den bästa platsen på kontoret,...

Läs artikeln

Att äga sin IT eller inte – det är frågan

En viktig del i att driva företag är att man kan planera för sina kostnader. Ju bättre koll på de fasta kostnaderna desto bättre...

Läs artikeln

Bra rutiner för beställning av IT-utrustning till nya medarbetare

Befinner ni er i en tillväxtfas och anställer nya medarbetare regelbundet? Då kanske ni som vi insett vikten av fungerande rutiner för att...

Läs artikeln

Vill du veta mer?

Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig få moderna, säkra och roliga arbetsplatser? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vill du veta mer?