FunktionsIT print

Med FunktionsIT print är det slut på onödiga och dyra utskrifter. Ert företag får en säker och modern printmiljö, utan krångel och till fast månadskostnad. Allt paketerat som tjänst med noga utvalda tillverkare för att garantera bästa möjliga funktion och användarupplevelse.

Så fungerar FunktionsIT

Fördelarna är många. Ni slipper binda upp kapital, ni har alltid högsta flexibilitet och åtkomst med hög driftsäkerhet för skydd av er affärskritiska data, ni slipper lägga extra resurser på IT vilket gör att ni blir mer effektiva och kan fokusera helt på er egen affärsidé och verksamhet.
Kundstöd/helpdesk ger er ett telefonnummer och en kontaktyta in till Office IT-Partner för service och support, vilket underlättar och förenklar er vardag. Ni behöver inte hålla reda på alla olika leverantörers supportregler, vi tar helt enkelt hand om helheten åt er.
Läs mer om FunktionsIT

Säkra utskrifter som är bra för både miljö och plånbok

Modern och säker utskriftsmiljö till fast månadskostnad. Vare sig du är lyckligt lottad och omedveten om din printkostnad eller om du är en av dom som får huvudvärk när du tänker på din printmiljö,så är det troligtvis så att du betalar för mycket för dina utskrifter. Visste du att i genomsnitt 30% av mindre- och medelstora företags IT-budget spenderas på print?

Genom Office IT-Partners koncept ”FunktionsIT Print” får du en partner för alla dina skrivare, oavsett vilket behov du har och oavsett var i landet du befinner dig. Det är en unik kombination av hårdvara, mjukvara och tjänster. Allt paketerat till en fast månadskostnad.

Strategisk Printanalys

Många företag har idag behov av att utveckla IT-miljön
och anpassa den till en ny, modern, kostnadseffektiv och digital arbetsplats.

Genom att göra en strategisk printanalys av er organisation
kommer ni att få kontroll över kostnader för utskrifter och ett underlag till en strategi för val av skrivarlösningar.

Vi erbjuder därför en strategisk printanalys för att säkerställa
att ni har rätt skrivare för er verksamhet med full kontroll
över era utskrifter och kostnader.

Mer om strategisk printanalys

Läs mer om FunktionsIT Print

Fläkt Woods har effektiviserat sin utskriftsmiljö

Fläkt Woods AB var i behov att se över sin utskriftsmiljö då den över tid blivit både ineffektiv och kostsam. Samtidigt ville man förenkla...

Läs artikeln

Vill du veta mer?

Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig få en säker och kostnadseffektiv lösning för dina skrivare? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vill du veta mer?