Office IT-Partner Eskilstuna

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare.

Vi vänder oss till små och medelstora företag och organisationer i norra Sörmland och utför installation, service och konsultation inom områdena IT, telefoni, dokumenthantering och audiovisuella hjälpmedel så som mötesrum och kameraövervakning.

Kontakt

Office IT-Partner i Eskilstuna
Kungsgatan 96, 632 21 Eskilstuna
Tel: 016-403 00 90
 
 
 
 

Om oss

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. 

[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Hyr din IT som funktion. Ett bekymmerslöst och kostnadseffektivt sätt att hantera er IT-miljö.

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Jobba mer effektivt och maximera nyttan med era digitala verktyg. Vi har både de tekniska lösningarna och metoderna för att öka kunskapen i er verksamhet.

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-drift & kommunikation

Säker och redundant IT-drift i molnet, i datacenter eller egna servrar. Vi ser till att ni har rätt lösningar för infrastruktur.

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Arbetsplatsutrustning som datorer och plattor. Hyr er utrustning på månadsbasis och dra nytta av fördelarna i ett FunktionsIT-avtal.

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & dokumenthantering

Minska kostnaderna för era utskrifter och få skräddarsydda printlösningar efter de behov som finns i verksamheten.

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Mötesrum som inkluderar både hårdvara och funktion.

Läs mer

Om oss

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. 

Följ vår blogg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Eskilstuna? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.