Office IT-Partner Halmstad

IT är ett kraftfullt verktyg för att vässa konkurrenskraften. En bra partner kan öka din effektivitet, hjälpa dig att spara pengar och göra dig snabbare. Vi ska hjälpa dig att nå dina mål och ge dig möjlighet att fokusera på dina kunder.

Vill du ha någon att luta dig mot i kvalificerade IT-frågor? Ja, då kan du tryggt vända dig till oss på Office IT-Partner i Halland. Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka.

Kontakt

Office IT-Partner Halmstad
Karl XI:s väg 33, 302 94 Halmstad
Tel:035-15 29 15

Servicedesk & felanmälan

Tel:035-15 29 12
E-post: 

 

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Halmstad har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="code"]

Systemutveckling

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer

Om oss

Vi står för specialistkompetens, professionalitet med central styrka och lokal närvaro. Office IT-Partner: Vi digitaliserar Sverige. 

Följ vår blogg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Halmstad? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.