Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång

På Office IT-Partner tycker vi det är viktigt med en bra balans mellan jobb och privatliv. Det kan innebära flexibla arbetstider, möjlighet att jobba på distans eller gemensam träning. Vi uppmuntrar också till alla former av fritidsintressen som får våra medarbetare att må bra! Här kan du läsa om några av våra medarbetare och deras fritidsintressen.

Längre ner på sidan hittar du våra lediga tjänster.

Prenumerera på lediga jobb hos oss

Johanna Engström, Produktivitetskonsult, Nyköping

Johanna Engström är Produktivitetskonsult på OITP Nyköping. På fritiden ägnar hon sig gärna åt Swimrun. 

”Jag har orienterat sedan jag var 8 år men för något år sedan testade jag på Swimrun som är en kombination av simning och löpning där tävlingarna går på en snitslad bana med varierande sträckor. Löpningen passar mig bra eftersom jag är van att springa i obanad terräng då man springer både på stigar, vägar och i skogen. I höstas körde jag ÖtillÖ som är det inofficiella VM i Swimrun. Banan går från Sandhamn till Utö och är 75 km lång, där man simmar 10 km och springer 65 km, den längsta simsträckan är 1750 m och den längsta löpsträckan 21 km.

Oftast kör man i lag om två men det förekommer även lopp där man kör själv. Det är bra att ha en speciell våtdräkt som är utformad för Swimrun som man kan springa i. Man har också ett flytredskap som kallas Dolme som gör att benen flyter vilket gör att man kan vila benen för kommande löpsträcka. På händerna har man paddlar för att få bättre grepp i vattnet och på huvudet en sim-mössa som gör att man syns bättre i vattnet”.

Ola Waljefors, Utvecklare, Ronneby

Ola Waljefors jobbar som Utvecklare på OITP i Ronneby. Sedan barnsben har han varit musikintresserad". 

"Var man tonåring på 80-talet så blev man antingen hårdrockare eller synthare; jag fastnade för synthmusik! Jag lyssnade mest, även om jag spelade blockflöjt och sedan gitarr i kommunala musikskolan. I högstadiet och gymnasiet började jag leka lite med musik genom samplade instrument i tracker-mjukvaror (noisetracker/protracker) på klassiska datorn Commodore Amiga. Det blev inte så mycket mer av musiken då. Istället sysslade jag mer med digital grafik/konst på den och senare på PC i slutet av 90-talet fram till modern tid. Intresset har gått upp och ner, men är man kreativt lagd så måste man få utlopp för det på något vis.

Nu har jag musicerat lite mer frekvent igen i ca 3-4 år. Det är bara en hobby och jag har inte lagt ut musiken på de stora streamingtjänsterna, men det kommer kanske om/när jag känner att materialet är bra nog. Jag är minimalist och gillar open source, så jag försöker hålla mig till enklast möjliga utrustning och programvara. Arbetsstationen är mjukvaran LMMS installerat på en vanlig gaming-laptop, tillsammans med diverse gratis mjukvaru-synthar. Ett litet usb-keyboard används för att spela in melodislingor och ta ackord. Oftast använder jag hörlurar under tiden jag komponerar, hittar lämpliga ljud, instrument, samplingar och gör en första mix. För slutmixning och mastering använder jag hifi-anläggningen i vardagsrummet. Inspirationen är framförallt andra musiker och grupper, men även film och konst.

Motivationen är nog att en gång skapa ett riktigt bra spår (den "perfekta låten", som så klart är omöjligt) och under tiden bara ha roligt, lära mig mer om musikteori, ljud-design och arrangemang. För en som är nyfiken så hittar man min musik på soundcloud: https://soundcloud.com/waljefors

Vill du också bli en del av vårt härliga gäng? Kolla då in våra lediga tjänster längre ner på sidan.

Lediga jobb

[Halmstad] Vi söker en vass och driven säljare

Läs mer

[Halmstad] Vi söker strukturerade och engagerade konsulter/tekniker

Läs mer

[Jönköping] Medarbetare till kundstöd

Läs mer

[Eskilstuna] Är du IT-tekniker/konsult med ett brinnande intresse för IT? Då behöver vi dig!

Läs mer

[Eskilstuna] Vi söker en säljare som vill digitalisera Eskilstuna

Läs mer

[Malmö] Nu söker vi en driven ”Service Delivery Manager” - Leveranskoordinator/Projektledare

Läs mer

[Malmö] Nu söker vi en strukturerad och engagerad Konsult

Läs mer

[Malmö] Nu söker vi en driven Säljare

Läs mer

[Skövde] Nu söker vi en IT-säljare

Läs mer

[Falun] Är du Office IT-Partner Faluns nästa leveranschef?

Läs mer

[Gävle] Vill du jobba i vårt härliga gäng på ett av Gävles mest attraktiva företag?

Läs mer

[Uppsala] Är du vår nya medarbetare till vår first line-support?

Läs mer

[Uppsala] Nu söker vi medarbetare till vår Second line support

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Technical Account Manager (TAM)

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Onsite-tekniker till vårt kontor

Läs mer