Varför skall du jobba hos oss?

Vi vet att det är människorna som gör skillnaden. På Office IT-Partner spelar det nämligen ingen roll vilken befattning du har – alla som jobbar här är lika viktiga oavsett om man jobbar med kundstöd, försäljning, teknik eller administration. Våra medarbetare är vårt största konkurrensmedel och därmed vår största tillgång!

Vi letar alltid efter härliga personer med bra inställning, driv och framåtanda som vill vara en del av ett spännande och framåtlutat företag. Låter det spännande? Tveka inte, sök jobb hos oss!

Mattias Jonsson, affärsutvecklare

"Att få tillhöra ett företag, och stor kedja, med så höga mål och stora ambitioner är otroligt inspirerande. Vi visar gång på gång att vi är en leverantör att räkna med genom att vinna stora upphandlingar och affärer. Viktigaste för oss är att förstå vad kunderna behöver och vill ha, det handlar inte om att ”bara sälja” utan att våra IT-lösningar ska hjälpa företaget att nå sina uppsatta mål."

Linn Nicolaisen, tekniker

"Det är ett extremt roligt och ständigt utvecklande arbete med trevliga kunder och kollegor i en väldigt intressant bransch. Varje dag är lika spännande, nya utmaningar och fantastiska möjligheter gör att man hela tiden utvecklar sig själv, sina kolleger och framförallt kunderna. Office IT-Partner är helt enkelt en riktigt bra arbetsplats, har du möjlighet så ta chansen, bli en av oss!"

Lediga jobb

IT-tekniker/Konsult i Sälenfjällen

Läs mer

[Nyköping] Systemtekniker

Läs mer

[Skellefteå] Säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning

Läs mer

[Falun] Säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning

Läs mer

[Växjö] IT-Drifttekniker Växjö

Läs mer

[Halmstad] Flertalet tjänster

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Projektledare

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Affärsutvecklare/säljare

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] IT-tekniker

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] projektledare

Läs mer

[Södertälje/Stockholm-Liljeholmen] Leveranschef

Läs mer

[Göteborg] Vi söker teknisk säljare eller IT-konsult

Läs mer

[Malmö] Servicetekniker/Teknikkonsult

Läs mer