Office IT-Partner Jönköping

För att svara upp mot de krav våra kunder har rätt att ställa på oss som modern IT-Partner, har Office IT-Partner centralt satt upp tydliga kompetenskrav för att få kalla sig Office IT-Partner. Vi är ett av de kontor som med bravur klarar kraven.

Med stolthet, ärlighet och inspiration skapar vi resultat. Detta gör vi med effektiva IT-lösningar. Ett lokalt engagemang och ägande garanterar att våra kunder tas väl omhand. Office IT-Partner kombinerar det stora företagets kapacitet med det lokala företagets snabba anpassningsförmåga till marknadens skiftande behov.

Vi ger dig möjlighet att fokusera på din verksamhet och vi ser till att IT-stödet fungerar som det är tänkt och planerat. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss, eller läs mer om våra tjänster.

Kontakt

Office IT-Partner Jönköping
Herkulesvägen 10 553 03 Jönköping

Tel: 036-440 07 00

 

Kundstöd & Support

Tel: 010-330 20 20
E-post: 

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Jönköping har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden, Drift, FunktionsIT och konsulttjänster.

Kontaktuppgifter till våra medarbetare.

Vill du jobba hos oss? Läs mer på våra karriärsidor och skicka gärna in en spontanansökan.

Jobba hos OSS

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer

Våra kunder

- I samverkan med Office IT-partner kommer vi att ta nästa steg i att digitalisera våra tjänster. Ett viktigt steg för att i framtiden kunna erbjuda företag och individer flexibla och proaktiva lösningar som möter upp mot marknadens krav"

Börje Johansson, VD på Montico

Referenser

Fläkt Woods har effektiviserat sin utskriftsmiljö

Fläkt Woods AB var i behov att se över sin utskriftsmiljö då den över tid blivit både ineffektiv och kostsam. Samtidigt ville man förenkla...

Läs artikeln

Jönköpingsbornas historiska arv säkrat i toppmodern IT-miljö

Jönköpings läns museums stora datamängder hanteras i Office IT-Partners säkerhetsklassade serverhallar. Men så har det inte alltid varit....

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Jönköping? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.