Fläkt Woods har effektiviserat sin utskriftsmiljö

2017-12-13 13:27

Fläkt Woods AB var i behov att se över sin utskriftsmiljö då den över tid blivit både ineffektiv och kostsam. Samtidigt ville man förenkla hela processen gällande leverans, drift och underhåll och valet föll då på en paketerad lösning från Office IT-Partner.

Det handlar om utskriftslösningar på totalt 15 platser i Sverige och där säkra utskrifter och därmed minskad förbrukning genom införande av teknologin ”Follow Me” varit viktiga parametrar i affären. 


– Vårt val föll på Office IT-Partner då de erbjöd en mycket kostnadseffektiv lösning baserad på högkvalitativ hårdvara från etablerade aktörer på marknaden – Toshiba och HP. Office IT-Partner har ett gott renommé på marknaden, samtidigt som vi har goda erfarenheter av Office IT -Partner sedan tidigare säger Mikael Opdal, Infrastructure Manager på Fläkt Woods AB.


– En mycket spännande affär där det tydligt framgår att vårt koncept kring print som tjänst verkligen fungerar säger Tommy Henriksson VD, Office IT-Partner Jönköping. Här har vi paketerat en tjänst baserat på kundens behov snarare än tittat på specifika produkter. Detta har inneburit en blandad miljö med lösningar från flera leverantörer som gett kunden exakt den miljö som passar deras verksamhet bäst. Precis som en paketerad och kundanpassad tjänst skall vara.


Resultatet har blivit en utskriftsmiljö med Multifunktionsskrivare (MFP) från Toshiba samt övriga skrivare från HP kryddat med mjuk- och hårdvara för säkra utskrifter (Papercut) och övervakning (FM-audit).

Ladda ner folder om IT SOM TJÄNST

Tommy Henriksson

Kontaktperson Tommy Henriksson

Tommy är VD på Office IT-Partner i Jönköping