HSB investerar i moderna mötesrum med hjälp av Office IT-Partner

2018-11-05 15:38

HSB_Motesrum

HSB Göta i Jönköping har nyligen nominerats i tävlingen om Sveriges snyggaste kontor. När det var dags att renovera företagets kontorslokaler valde man en totalomvandling och satsade mycket på modern design och teknik. Mötesrummen, som ger besökarna det första intrycket, utrustades med nya bild- och ljudanläggningar.

- Vi är mycket nöjda med resultatet, tekniken är enkel att använda och stilren. Den skapar ett professionellt bemötande i mötet med våra kunder, samtidigt som funktionerna ger en smidig vardag för våra anställda och minskar behovet av support från vår IT-avdelning, säger Marcus Johansson, IT-samordnare på HSB Göta.

Office IT-Partner har deltagit i projektet redan från byggstarten när HSB med 100-talet anställda skulle flytta till helt nya lokaler. I samarbetet ingick arbete tillsammans med arkitekt och elektriker för att teknik, design och funktion skulle samspela.

- Totalt har vi levererat sex stycken mötesrum. Alla är helautomatiserade, man behöver bara stoppa i kabeln i datorn och köra igång när man kommer in i rummet. Tekniken ska stödja användaren och göra det enkelt för dem, säger Tobias Sahlin, kundansvarig på Office IT-Partner.

Inför projektet fanns det krav även på designen. Allt skulle vara svart, och vi har anpassat utrustningen efter det. Projektorn blev exempelvis speciallackad svart för bästa intryck. Ljudanläggningen syns inte, och kan användas separat om så önskas eller tillsammans med projektor och duk.

HSB_Motesrum_2

- Office IT-Partner har en bra service och support. De håller tider och installerar på ett snyggt sätt med bra funktion. Resultatet blev väldigt bra, säger Marcus.

Så arbetar Office IT-Partner med mötesrum

 

Nästa steg till funktionella mötesrum

Tobias Sahlin

Kontaktperson Tobias Sahlin

Tobias är Affärsutvecklare på Office IT-Partner i Jönköping.