Lokal support och kostnadseffektiv IT blev en framgång för Pensio

2018-10-03 09:49

Pensio i Nyköping, som erbjuder seniorkompetens inom RUT- och ROT-tjänster åt  privatpersoner och bemanning åt företag, upplevde sin dåvarande IT-lösning som ostrukturerad och saknade en lokal support som kunde hjälpa dem med allt som rör IT.

- Fördelarna med en lokal support är stora. Även om man kan få support på distans kan kostnaderna bli höga och med en lokal kontakt känner vi oss tryggare i att få den proaktiva hjälp som vi behöver, säger Thomas Cronström på Pensio. Office IT-Partner har varit tillmötesgående och kunde ge oss den bästa lösningen baserat på vårt behov.

Office IT-Partner har moderniserat Pensios IT-miljö med drift via terminalserver, där program, applikationer och verktyg struktureras upp. Med hjälp av Office 365 fick kunden både uppdaterade programvaror, men även tillgång till fler funktioner. Och med ett företagsanpassat trådlöst nätverk förbättrades kommunikationen betydligt. Nu har Pensio en trygg, kostnadseffektiv IT-lösning med lokal service och support.

- Vårt synsätt baseras på att kunden ska ha den lösning som bäst passar deras behov, och är mest kostnadseffektivt för dem. Med våra teknikers kompetens kan vi säkerställa att så också blir fallet, säger Tobias Anander, kundansvarig på Office IT-Partner.


Här kan du läsa mer om IT-drift och konsulttjänster.

 

Läs mer om FunktionsIT

Tobias Anander

Kontaktperson Tobias Anander

Kundansvarig på Office IT-Partner i Nyköping