Sunlight Hotel utrustar toppmoderna möteslokaler med hjälp av Office IT-Partner

2018-08-30 09:49

- Vi vill ha toppmoderna mötesrum med professionell känsla för att kunna erbjuda våra konferensgäster den bästa tekniken och möjligheter till bra möten med en god atmosfär, säger Sarah Böhlmark, hotellchef på Sunlight.

Office IT-Partner och Sunlight Hotel har tillsammans kommit fram till ett koncept för flera av hotellets mötesrum, anpassade efter kundens behov.

Många andra möteslokaler som man kommer till har gammal teknik, i bästa fall en projektor med dåligt ljus och äldre modeller av anslutning av ljud och bild. Sunlight kommer att ha Nyköpings bästa konferenslokaler med stora skärmar, bra ljud och användarvänliga men professionella funktioner. Tekniken ska inte vara ett störande moment under konferensen, utan istället bidra till upplevelsen på ett positivt sätt.

Mötesrum som funktion

Med mötesrum som funktion från Office IT-Partner får man utöver hårdvaran, (det vill säga skärmar och andra tekniska tillbehör), installation och användarsupport. Du köper mötesrummet som en funktion och betalar på månadsbasis. Enkelt och professionellt.

Vill du veta mer? Kontakta Tobias Anander, kundansvarig på Office IT-Partner Nyköping eller läs mer om Mötesrum som funktion här.

Tobias Anander

Kontaktperson Tobias Anander

Kundansvarig på Office IT-Partner i Nyköping