Office IT-Partner Lidköping

Välkommen till Office IT-Partner Skaraborg! Vi är en helhetsleverantör av IT-lösningar med kontor i Falköping, Lidköping och Skövde. Vårt team består av 14 medarbetare - konsulter, tekniker, säljare - som tillsammans har en mycket lång erfarenhet. Vi har bred kompetens inom allt som rör IT samt spetskompetens inom ett antal områden.

Vårt erbjudande innefattar såväl produkter som tjänster och kompletta lösningar. IT-infrastruktur, molntjänster, rådgivning, installationer, dokumentlösningar samt förstås service och underhåll, är något av det vi sysslar med.

Hos många av våra kunder arbetar vi som en extern IT-avdelning där vi tar ansvar för kundens totala IT-behov. Våra duktiga och innovativa konsulter hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar som skapar värde i just din verksamhet. Krävs det specialistkompetens inom exempelvis systemutveckling tar vi in experter från våra leverantörer eller Office IT-Partner kedjan.

Öppettider: mån-tor 8-17, fre 8-16, (juni, juli, augusti alla dagar 8-16) lunch 12-13

Ladda ner vår GDPR-kundfolder

Kontakt

Office IT-Partner Lidköping
Sockerbruksgatan 20
531 40 Lidköping
Tel: 0500-44 46 20

 

Helpdesk

Vi som jobbar här

Våra medarbetare på kontoret i Lidköping har lång erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra tjänsteområden.

Vill du jobba hos oss? Skicka gärna in en spontanansökan.

Vi som jobbar här

Våra tjänster

Öka lönsamheten med hjälp av våra kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.
[fa icon="cog"]

FunktionsIT

Läs mer
[fa icon="tasks"]

Produktivitet

Läs mer
[fa icon="cloud"]

IT-Drift & Kommunikation

Läs mer
[fa icon="laptop"]

Arbetsplats

Läs mer
[fa icon="print"]

Utskrifter & Dokumenthantering

Läs mer
[fa icon="comments"]

Mötesrum

Läs mer

Om oss

Vi är vana vid att ta ett helhetsansvar – så att du kan känna dig lugn i trygg förvissning om att all teknik fungerar och samverkar som den ska. Som kund hos oss har du alltid en utpekad tekniker respektive säljare som kan just ditt företag och din IT-miljö.

Skaraborg är en region med framåtanda och vi är stolta över att vara en del av den. Vi brinner för att hjälpa regionens näringsliv, organisationer och offentliga förvaltningar att öka sin konkurrenskraft genom innovativa och effektiva IT-lösningar. Vi har inlett en stor satsning med målet att växa och kunna hjälpa fler kunder i hela regionen. 

Följ vår blogg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss i Lidköping? Lämna ditt meddelande i formuläret så hör vi av oss till dig.