Varför medlem i Office IT-Partner?

Det finns naturligtvis en mängd fördelar med att vara en del av Office IT-Partner och här nedan listar vi de som vi tycker är det absolut viktigaste.

Gemenskap

Det är viktigt att känna att man inte är ensam, samarbete och utbyte av kunskap och erfarenheter är något vi är mycket bra på. Regionmöten, olika forum, studiebesök, användargrupper och andra gemensamma plattformar är några av de viktigare. Kedjan har även utvecklat ett program med inriktning på affärsmannaskap.

Affärer

Att tillhöra en rikstäckande kedja ger än mer styrka till det lokala bolaget, känns tryggt för kunden och medger att vi tillsammans kan attrahera betydligt större kunder och framför allt kunder med geografisk spridning. Som medlem i Office IT-Partner har du dessutom möjligheten att ta del av fler och större affärer genom ett kompetensutbyte mellan kontoren, samt möjligheten att kunna svara på nationella upphandlingar som oftast är en omöjlighet för en enskild aktör.

Kompetens

Vi är en kompetenspartner till våra kunder och ett medlemskap i Office IT-Partnerkedjan gör det möjligt för det enskilda kontor att ta del av den samlade kompetens och certifieringsstatus som vi som kedja kan uppnå. Det innebär dessutom att man kan dela resurser via kompetensdatabaser och på så sätt kunna ta affärer som man kanske annars är tvungen att tacka nej till.

Koncept & paketeringar

Varför uppfinna hjulet på nytt när någon annan redan gjort det? Ett medlemskap i kedjan innebär att man har tillgång till både kedjegemensamma koncept kring FunktionsIT, Molnet, Mobilitet och Produktivitet men också specifika lösningar som enskilda kontor utvecklar. Vi delar med oss och ser det som naturligt att fler skall kunna utnyttja allt bra som görs i kedjan.

Gemensamma system

Här finns förmodligen de saker som enklast kan sättas en prislapp på. Kedjan erbjuder en mängd plattformar och verktyg så som hemsida, Intranät, webbshop, NAV, CRM, kompetensdatabas, kreditupplysning och upphandlingsbevakning. Dessa system inklusive grafisk profil tenderar att bli kostsamma aktiviteter – hos oss finns det mesta redan framtaget och ingår i medlemskapet.

Vill du veta mera?

 

Kontakta mig så berättar jag mer om fördelarna med att bli medlem i Office IT-Partner kedjan! 

Lotta Widorson-Lassfolk, VD, Office IT-Partner Sverige AB

lotta.widorson-lassfolk@officeitpartner.se

Tel: 076-135 42 77

 

Populära inlägg

Så kommer du igång med digitala anteckningar i OneNote

Jag har bestämt mig. Jag har alla möjligheter till att arbeta bättre digitalt eftersom jag jobbar på ett IT-företag som ger mig rätt...

Läs artikeln

Office IT-Partner, Zetup och Dicom går ihop

 

Ny utmanare i IT-sektorn bildas av FSN Capital V i partnerskap med Office IT-Partner, Zetup och Dicom. FSN Capital V (“FSN Capital”) har...

Läs artikeln

5 konkreta tips för effektivare medarbetare med Office 365

Det finns många fördelar gällande produktiviteten i Office 365 och jag ska ge fem tips på saker som visar på att produktiviteten för den...

Läs artikeln