FunktionsIT Mötesrum

Med FunktionsIT Mötesrum får ert företag effektiva mötesrum, utan krångel, till en fast månadskostnad. Vi jobbar med noga utvalda tillverkare för att säkerställa funktion, design och upplevelse vilket ger er de bästa förutsättningarna för ett effektivt mötesrum.

Så fungerar FunktionsIT

Fördelarna är många. Ni slipper binda upp kapital, ni har alltid högsta flexibilitet och åtkomst med hög driftsäkerhet för skydd av er affärskritiska data, ni slipper lägga extra resurser på IT vilket gör att ni blir mer effektiva och kan fokusera helt på er egen affärsidé och verksamhet.

Kundstöd/helpdesk ger er ett telefonnummer och en kontaktyta in till Office IT-Partner för support, vilket underlättar och förenklar er vardag. Ni behöver inte hålla reda på alla olika leverantörers supportregler, vi tar hand om helheten åt er.

Läs mer om FunktionsIT

Mötesrum där allt bara fungerar

Föreställ dig att du kommer in i mötesrummet som du bokat via er gemensamma kalender. Utanför rummet ser du bokningen på en skärm. När du kommer in med dina gäster pluggar ni bara in datorn i ett uttag, skärm och ljudsystem startas automatiskt, och kan börja arbeta direkt. Det är ett exempel på hur FunktionsIT Mötesrum kan fungera.

Du får ett fullt fungerande mötesrum med rätt teknik till rätt utrymme där allt från projektering, leverans, installation och support ingår.

Exempel på produkter som vi erbjuder är projektorer, platta skärmar, styrsystem, ljudsystem, telefon och videokonferenssystem.

Nästa steg till funktionella mötesrum

Samarbeta var ni vill när ni vill

Ge medarbetarna möjlighet att kunna arbeta var de vill när de vill. Med en flexibel och säker IT-miljö är det möjligt.

Att kunna arbeta utanför kontoret innebär både besparingar för miljö i form av minskade reskostnader, men även nöjda medarbetare som får flexibilitet i sin vardag. Med moderna videokonferenslösningar som Skype för företag kan ni hålla era möten online, när ni vill, var ni vill.

Genom att mötas via videolänk, så ökar man också effektiviteten på mötet, då det går betydligt snabbare att få till ett möte och att mötet i sig oftast blir mer koncentrerat runt satt ämne och agenda.

effektivare mötesteknik

Mer om mötesrum

Experten svarar på frågor om mötesrum

Ska jag få panik om det är jag som ska fixa företagets mötesrum? Nej, se det som en möjlighet, det ska vara den bästa platsen på kontoret,...

Läs artikeln

Så får du till effektiva möten och smarta mötesrum

Den senaste tiden har en normal arbetsvecka för mig som säljare i IT-branschen inneburit omkring 20 möten i olika former. Såklart är detta...

Läs artikeln

10 anledningar att välja touchskärm till din verksamhet

 U Can't Touch This, sjöng MC Hammer 1990 och tänk så mycket som har hänt sen dess.

Idag touchar vi allt och blir verkligen förvånade när...

Läs artikeln

Kundreferenser

HSB investerar i moderna mötesrum med hjälp av Office IT-Partner

HSB Göta i Jönköping har nyligen nominerats i tävlingen om Sveriges snyggaste kontor. När det var dags att renovera företagets...

Läs artikeln

Bättre samarbete med hjälp av moderna mötesrum hos Vidbynäs Gård

Vidbynäs Gård är ett konferenshotell i närheten av Stockholm med fantastisk omgivning och ett stort utbud av konferenslokaler....

Läs artikeln

Sunlight Hotel utrustar toppmoderna möteslokaler med hjälp av Office IT-Partner

- Vi vill ha toppmoderna mötesrum med professionell känsla för att kunna erbjuda våra konferensgäster den bästa tekniken och möjligheter...

Läs artikeln

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan skapa anpassade mötesrum för ditt företag? Fyll i formuläret nedan så ser vi till att du blir kontaktad för en mötesrumskonsultation.

Jag vill veta mer om mötesrum