[Falun] Säljare med erfarenhet av tjänsteförsäljning

Jun 5, 2018 12:46:25 PM

Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Dalarna. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT.

Nu söker vi ännu en säljare som med driv och engagemang ska se till att företagen i Dalarna fortsätter utvecklas med hjälp av digitala lösningar. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete på ett företag med stark laganda och gemenskap. Vårt fokus ligger på att strategiskt utveckla våra kunder, att skapa värde för dem i sin vardag och göra dem mer lönsamma.

Din roll
Ditt huvudfokus kommer vara att utveckla nya och befintliga kunder i deras digitaliseringsresa. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för dina kunder och säkerställa att de utvecklas enligt uppsatta mål. Förtroendet från våra kunder är viktigt för oss och vi ser det som en självklarhet att du arbetar aktivt för att bibehålla och stärka förtroendet genom god kommunikation och ödmjukhet. Kunderna kommer till mestadels att finnas i Dalaregionen.

Hos oss finns det alltid erfarna kollegor och möjlighet till fördjupning och att utvecklas i sin roll. Office IT-Partner verkar för en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Dina egenskaper
Vi söker en social och extremt driven person som har erfarenhet av tjänsteförsäljning och eget kundansvar. Du är ansvarsfull och inger förtroende i kontakten med våra kunder och samarbetspartner.
Det viktigaste är att du ligger i framkant digitalt och vill driva företagsutvecklingen och digitaliseringen framåt i Dalarna. Vi förutsätter att du är lyhörd, lösningsorienterad, målinriktad, positiv, strukturerad, orädd för förändringar samt villig och intresserad att utvecklas. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan
Vi erbjuder dig en modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar.

Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan görs till André Lunneborg, Försäljningschef, på telefon 023-78 88 09 eller via e-post: andre.lunneborg@officeitpartner.se. Vi undanber kontakt av rekryteringsbolag i denna rekrytering.

Topics: jobb falun Jobb

André Lunneborg

Kontaktperson André Lunneborg