[Uppsala] Är du vår nya medarbetare till vår first line-support?

Dec 17, 2018 4:54:32 PM

Är du ambitiös, serviceminded och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för lyckas med sin roll? Då har vi jobbet för dig. Hos oss får du trevliga och vassa kollegor. Vi har högt i tak och för oss är det viktigt med en bra balans mellan arbete och privatliv.  

Office IT-Partner är i en expansionsfas och siktar på att bli en nordisk ledare inom vår bransch. Ett av våra mål är att bli #1 på nöjda medarbetare. Läs mer om vår tillväxtresa. Vill du vara med på resan dit? Just nu söker vi personer till vår first line-support på kontoret i Uppsala. 

Är du den vi söker?
Vi söker dig som gillar att samarbeta i grupp och har lätt för att kommunicera med människor med olika kompetensnivåer. Du vill utvecklas som person och gillar att anta nya utmaningar inom IT, samt att du har förmåga att arbeta lugnt och metodiskt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning på IT, eller en liknande utbildning med inriktning/fördjupning inom IT. Alternativt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att ha arbetat med felsökning tidigare. Du har goda kunskaper inom Microsoft Windows klient OS, Office 365 och server med AD hantering. Du kan felsöka och installera skrivare i servermiljö och har god kunskap om kommunikation och nätverk.

Arbetsuppgifter

  • Arbetet består i huvudsak av att ta hand om olika supportärenden via telefon och mejl.
  • Supporten hanteras via ett ärendehanteringssystem eller direkt via telefon beroende av uppdragets prioritet. Förutom First Line support finns en second line och third line support, men det mesta av problemen löses av First Line support.
  • Systemövervakning av egen hostingmiljö.
  • Besök hos våra kunder där viss iordningsställande och leverans av hårdvara ingår i arbetsuppgifterna.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B-körkort är ett krav.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mycket positivt på kvinnliga sökande.

För frågor kontakta Leif Östlin, tel. 018-56 75 08. Skicka din ansökan till leif.ostlin@officeitpartner.se. Intervjuer kommer att ske löpande. 

Läs mer om Office IT-Partner Uppsala här >>

Leif Östlin

Kontaktperson Leif Östlin