[Eskilstuna] Är du IT-tekniker/konsult med ett brinnande intresse för IT? Då behöver vi dig!

Feb 5, 2019 4:07:04 PM

Om företaget
Office IT-Partner i Eskilstuna söker en IT-tekniker/konsult. Office IT-Partner Eskilstuna har idag 12 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

IT_tekniker_mindre

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
För att passa in i rollen bör du ha en bred IT-kompetens med ett stort kunnande och erfarenhet inom flera områden, som exempelvis serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara. Du känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer.

B körkort är ett krav

Din profil
Du har ett stort intresse för teknik och visar engagemang och driv i ditt arbete.

Vi söker dig som är en social person, besitter god servicekänsla och har ett stort, brinnande IT-intresse. Rollen som IT-tekniker/konsult kräver att du är duktig på problemlösning, flexibel och villig att hugga in där behovet uppstår.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på ett stabilt företag med spännande och utmanade kunduppdrag. Som IT-tekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att underhålla och utveckla kundernas IT-miljö hos kund, i vårt datacenter eller från en molnplattform.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med din ansökan! 

Läs mer och ansök här >>

Susanne Sharpe

Kontaktperson Susanne Sharpe

Marknadskoordinator hos Office IT-Partner