[Jönköping] Medarbetare till kundstöd

Feb 28, 2019 3:16:11 PM

Kom och jobba med oss och bli del av vår resa mot att bli nordisk ledare inom branschen!

Bli del av vårt kundstöd i Jönköping
Nu har du möjlighet att bli del av vårt härliga kundstödsteam i Jönköping. Vi finns till för att underlätta våra kunders vardag med små som stora IT-relaterade problem. Är du engagerad i IT-frågor? Trivs du med att ha kontakt med kunder? Är du bra på att förklara hur teknik fungerar så att en vanlig användare förstår? Då är rollen perfekt för dig.
 
Vi befinner oss på en resa

Office IT-Partner i Jönköping är en del av en rikstäckande koncern med kontor över hela Sverige. Vår ambition är att bli nordisk ledare inom vår bransch, IT-lösningar för små och medelstora företag. Vi jobbar i engagerade team med kompetenta medarbetare som alla brinner för att hitta rätt IT-lösning för vår kund. Resan har bara börjat, följ med på den!

För att passa i rollen i vårt kundstöd krävs det att du har god servicekänsla, lätt för att kommunicera (svenska i tal och skrift) och har intresse för och erfarenhet inom IT.

Vi erbjuder dig...

Vi är ett team på ca 40 personer som består av affärsutvecklare, systemtekniker, IT-konsulter, digitala strateger, kundstöd och administrativ personal. Tillsammans ser vi till att våra kunder får IT-lösningar som gör dem konkurrenskraftiga i dagens digitala värld. Vi har ett nära partnerskap med våra kunder där alla medarbetare är med och bidrar. Du kommer att vara del av ett mindre, engagerat kundstödsteam och där du har möjlighet till personlig utveckling.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar och utveckling, bra teamkänsla, personalförmåner och friskvård. Du kommer att vara placerad på vårt moderna kontor i Jönköping.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Reffner på tel. 036-440 07 32.
Din ansökan skickar du till erik.reffner@officeitpartner.se

Erik Reffner

Kontaktperson Erik Reffner