[Gävle] Vill du jobba i vårt härliga gäng på ett av Gävles mest attraktiva företag?

Dec 17, 2018 2:14:17 PM

Är du ambitiös, serviceminded och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för lyckas med sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi har bland annat gemensamma frukostträffar och lunchträningar som bidrar till en trevlig arbetsplats. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och ett rikt nätverk samt en möjlighet att bli delägare i koncernen.

Nu söker vi kollegor inom allt från projektledning, service, support, drift/teknik till utveckling och försäljning.

Om oss:
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Office IT-Partner Gävle är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är idag 23 anställda och är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Skicka din ansökan till niklas.ottoson@officeitpartner.se och ange vilken typ av tjänst du är intresserad av. 

Läs mer om Office IT-Partner Gävle här >>