[Malmö] Servicetekniker/Teknikkonsult

Apr 1, 2018 3:49:00 PM

Vill du vara med i vårat lag! Vi söker dig med djup teknisk kunskap och erfarenhet av att utveckla IT-miljöer med fokus på att omvandla teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Vi ser gärna att du idag arbetar som it-konsult eller som specialist på någon IT-avdelning.

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare. För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Office IT-Partners främsta ansikte utåt mot våra kunder.

Beskrivning

Arbetet som Servicetekniker/teknikkonsult innefattar en variation av olika arbetsuppgifter så som Installation, service, konfiguration och utbyte av utrustning ute hos våra kunder. Felsökning på plats ute hos kund avseende problem i olika tekniska miljöer samt i vissa fall även felsökning i kundens servermiljö. Du kommer även vara involverade i kunddrivna projekt där du både kan ha en deltagande alternativt drivande roll.

Din profil och kvalifikationer

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete och gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete.  Har en god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du arbetar med god struktur och sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och, målinriktad och en bra lagspelare.

Du bör också ha goda kunskaper i:

  • Microsoft Active Directory med tillhörande delar
  • Office 365 och Azure
  • Active Directory, hantera konto/behörigheter
  • Exchange, hantera konto/behörigheter
  • Hårdvara bärbart/stationärt
  • Nätverk/Trådlöst
  • VMware / Hyper-V

Det är meriterande om du har certifieringar ett eller flera av områdena ovan.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget.

Vi tillämpar löpande intervjuer.

Skicka din ansökan till: ansokan.malmo@officeitpartner.se

Topics: Jobb Jobb Malmö

Ola Granquist

Kontaktperson Ola Granquist