[Malmö] Nu söker vi en strukturerad och engagerad Konsult

Jan 24, 2019 11:23:36 AM

Är du ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och ett rikt nätverk. I koncernen har vi högt uppsatta mål och ett mål är att vi ska bli nr 1 på nöjda medarbetare.

Din profil
För att passa in i rollen som konsult ser vi gärna att du arbetat som konsult i några år eller i en liknande roll. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Ett professionellt sätt och att du gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet. Vidare har du en god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder, du arbetar med god struktur och sätter dig snabbt in i nya miljöer. Som person är du fokuserad, lösning- och målinriktad samt en bra lagspelare.

Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
B-körkort

Mycket goda kunskaper i:
  • Office 365 och Azure
  • Microsoft AD
  • Microsoft server 201X
  • Hårdvara bärbart/stationärt/servers
  • Nätverk och kommunikation/Trådlöst ex: Fortinet
  • Virutalisering, ex VMware/Hyper V
  • ITIL-Kunskap (arbetat i ITIL styrda verksamheter)

Meriterande:
Certifieringar inom Microsoft eller nätverkscertifiering är starkt meriterande

Om oss
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Office IT-Partner Malmö är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Vid ev. frågor kontakta Ola Granquist på telefon 0739-44 98 30. Skicka din ansökan till ola.granquist@officeitpartner.se.

Placeringsort: Malmö

Ola Granquist

Kontaktperson Ola Granquist