[Malmö] Nu söker vi en driven Säljare

Jan 24, 2019 11:23:10 AM

Är du ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina anställda för att göra allt för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Det är högt i tak och vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. Du kommer få möjlighet till personlig utveckling och ett rikt nätverk. I koncernen har vi högt uppsatta mål och ett mål är att vi ska bli nr 1 på nöjda medarbetare.

Din profil
För att passa i rollen som säljare så ser vi gärna att du har minst två års erfarenhet som säljare inom IT-infrastruktur. Du är handlingskraftig, utåtriktad och engagerad och har en hög förmåga att vägleda kunder med hjälp av våra IT-lösningar. Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas. Då mycket tid är ute hos kund så ställs höga krav på att du har hög social kompetens och är bra på att samarbeta men även att du klarar av självständigt arbete. Erfarenhet från företagsförsäljning och att leda projekt är meriterande.

  • Du som söker har eftergymnasial utbildning inom IT och/eller ekonomi, antingen från högskolan eller annan utbildning och gärna några års erfarenhet av liknande uppgifter.
  • Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • B-körkort är ett krav.

Meriterande kunskaper

  • Virutalisering, ex VMware
  • Microsoft 365 och Azure
  • Nätverk, ex Fortinet, Cisco
  • Hårdvara såsom servers, arbetsstationer
  • Van att jobba i Projekt och van att leda projekt är ett extra plus

Om oss
Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Sverige. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Office IT-Partner Malmö är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på serverdrift och molntjänster, klient- och printleverans samt konsultstöd och kommunikation.

Vi är inne i en expansiv och spännande fas. Vi fortsätter att växa lönsamt och har en ambitiös tillväxtplan för de kommande fem åren. Inför resan behöver vi utöka teamet med fler kunniga, drivande och engagerade medarbetare. Vår koncern ger oss tillgång till kompetens, affärsvolym, rikstäckande leveransförmåga och leverantörssamarbeten som ger oss stora konkurrensfördelar.

Vid ev. frågor kontakta Ola Granquist på telefon 0739-44 98 30. Skicka din ansökan till ola.granquist@officeitpartner.se.

Placeringsort: Malmö

Ola Granquist

Kontaktperson Ola Granquist