Office IT-Partner Stockholm Kista siktar högt och flyttar till nya lokaler i Kista Gate

Jan 4, 2018 2:07:00 PM

OITP Kista bg

Office IT-Partner i Kista växer och flyttar till nybyggda lokaler i Kista Gate, Stockholm. I det nya kontoret på Torshamnsgatan kommer den växande personalstyrkan att rymmas samtidigt vi får utmärkta lokaler för kundmöten och events.

- De nya lokalerna möter upp våra krav på en modern arbetsplats där digital teknik kan användas på bästa sätt. Vi vill leva som vi lär och tror att de nya lokalerna kan inspirera våra kunder till att modernisera sina arbetsplatser samtidigt som vi ger våra egna anställda en fantastisk miljö att arbeta i. Jag ser fram emot många givande möten här, säger Gustav Tjernström, platschef på Office IT-Partner Stockholm Kista.

Kista Gate är en av Klöverns fullservicefastigheter där moderna kontor möter bland annat hög tillgänglighet, restaurang, café och moderna mötesrum. Här är det lätt att ta emot kunder med 15 minuter till Stockholm City och bra kommunikationer när tvärbanan färdigställs.

I lokalerna kommer vi att kunna visa våra kunder den moderna och lätthanterliga mötesrumsteknik som vi erbjuder i vårt koncept för IT som tjänst – FunktionsIT Mötesrum. Boka gärna en visning via kista@officeitpartner.se redan nu!

Organisationen utökas med affärsutvecklare och teknisk projektledare

Nu har vi rum för fler personer och söker bland annat affärsutvecklare inom tjänsteförsäljning som har driv och intresse för att utveckla våra kunder med hjälp av digitala tjänster. I och med det ökade trycket på företag att anpassa sig inför GDPR kommer vi också att anställa ytterligare en projektledare för att hjälpa våra kunder med systemkartläggningar och anpassning till den nya dataskyddslagstiftningen. Ansökan sker via denna sida.

Om Office IT-Partner Stockholm Kista:
Vi är den lokala IT-Partnern i norra Stockholm som står för en nära relation, lång erfarenhet, bred kompetens och certifierad specialistkunskap. Vi hjälper företag med effektiviserande lösningar för verksamheten med hjälp av IT och ser till att deras IT-miljöer mår bra. Vi är för närvarande ca 35 anställda tillsammans med vårt moderbolag Office IT-Partner i Nyköping.

Kontakt:
Office IT-Partner Stockholm Kista
Torshamnsgatan 44, 164 40 Kista.
Gustav Tjernström, Platschef, tel. 010-190 190 8

Topics: Nyhet OITP Kista

Gustav Tjernström

Kontaktperson Gustav Tjernström

Strategisk utveckling och digitalisering av verksamheter! Platschef på Office IT-Partner i Stockholm Kista