Office IT-Partner växer – nu är det Västerås som gäller

Mar 1, 2018 11:50:00 AM

Office IT-Partner fortsätter att växa så det knakar! På bara ett par månader har Office IT-Partner fått in så många som tre nya medlemmar i kedjan. Senaste tillskottet är Aros IT-Partner i Västerås, som från och med första mars 2018 är en del av Office IT-Partner.

– Västerås är en viktig region för oss. Vår målsättning är tydlig, vi vill ha så bra geografisk täckning som möjligt. Lokal närvaro, långsiktiga relationer och strategiska samarbeten är centrala faktorer i kedjans erbjudande. I och med att ett tidigare kontor i Västerås blev uppköpta öppnades möjligheten att få in Aros IT-Partner i kedjan. Vi är mycket glada att vi så snabbt återigen kan erbjuda våra tjänster i Västerås , säger Lotta Widorson Lassfolk, vd för Office IT-Partner Sverige.

– Företagandet i, och kring Västerås växer och i takt med detta så ökar behovet av digitalisering och innovativa IT-lösningar. Här vill vi vara med som en av de drivande aktörerna på marknaden. Vi vill alltid erbjuda toppkompetens och bra lösningar och ett medlemskap i Office IT-Partner ger oss de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas med detta. Office IT-Partner är en framåtlutad kedja med tydliga mål och ett starkt varumärke, säger Richard Halling, vd Office IT-Partner Västerås.

Office IT-Partner Västerås är idag 13 anställda och omsatte 9 MSEK föregående verksamhetsår. I och med inträdet i Office IT-Partner planerar man nu för fortsatt tillväxt genom ett bredare erbjudande till kunderna. Målsättningen är fortsatt hög tillväxt under 2018 genom nyrekrytering och fortsatt expansion kommande år. Målgruppen är primärt små och medelstora företag samt offentlig sektor.

– Vi väljer våra medlemmar med omsorg och Aros IT-Partner uppfyller alla våra kriterier med råge. De är väldigt kompetenta, stort kundfokus, vet vad de vill och har en plan för att ta sig dit, precis så som vi vill att våra kontor skall jobba, avslutar Lotta Widorson Lassfolk.

I och med detta finns nu Office IT-Partner representerade med 34 kontor runt om i Sverige och är landets största entreprenörsägda återförsäljare av innovativa IT-tjänster.

Läs mer om Office IT-Partner >>

För ytterligare information, kontakta
Lotta Widorson Lassfolk, vd Office IT-Partner Sverige, 076-135 42 77
Richard Halling, vd Office IT-Partner Västerås, 070-779 39 33

Topics: Nyhet

Lotta Widorson Lassfolk

Kontaktperson Lotta Widorson Lassfolk

VD på Office IT-Partner Sverige